Nova Star Wars serija dobila naziv i radnju!

Nova Star Wars serija dobila naziv i radnju!

Nova Star Wars igrana TV serija je dobila naziv i kratki opis radnje, ovo bi moglo biti dobro, jako dobro. 

Jon Favreauova nadolazeća igrana Star Wars TV serija je napokon dobila službeni naziv The Mandalorian i fokusirat će se na rasu lovaca na glave iz koje dolaze Jango Fett i njegov sin Boba Fett. I dok su neki fanovi bili razočarani što je Lucasfilm odustao od pravljenja spin-off filma prema liku Boba Fett, sada se mogu ponovno početi radovati zbog ove nove igrane serije. Očigledno serija neće imati cameo ulogu Boba Fetta u sebi, s obzirom na činjenicu da je on na dnu Sarlacc Pit, ali samo znanje da ćemo dobiti novog Mandalorian lovca na glave je odlično.

Nova Star Wars serija dobila naziv i radnju!

Osim što je ovo odlična ideja, The Mandalorian potvrđuje glasine o Star Wars igranoj seriji koje već tjednima kruže. Prije ovih posljednjih izvještaja, otkriveno je da će nova Star Wars igrana serija biti smještena između događaja u Return of the Jedi i prije The Force Awakens. Jon Favreau je sada otkrio neke nove intrigantnije detalje o radnji ove nadolazeće Star Wars serije.

“Nakon priča o Jango i Boba Fett, novi se ratnik pojavljuje u Star Wars svemiru. The Mandalorian je smješten nakon pada Imperija i pojave Prvog Reda. Pratimo putovanje usamljenog ‘revolveraša’ na sam kraj galaksije, daleko od autoriteta Nove Republike.”

The Mandaloriansi su nedavno spominjani u Solo: A Star Wars Story, ali nasuprot glasinama, mladi Boba Fett se nikada nije pojavio u filmu. Ova nova Star Wars serija je započela s produkcijom ranije ovog tjedna, iako glumci još za sada nisu najavljeni. Slike sa seta su također bile podijeljene i prikazivale su pustinjski planet, nešto poput Tatooine. Nije točno jasno hoće li se tamo serija i održavati.

S obzirom na to da glumci za seriju The Mandalorian još nisu izabrani, nije poznato tko će točno novi ratnik biti. Ljubitelji serije Star Wars Rebels se vjerojatno nadaju da će novi ratnik biti nekako povezan sa Sabine Wren. Ova TV serija bi mogla koristiti neke priče iz Rebels, što bi bilo odlično s obzirom na to da je Wren pomogao fanovima shvatiti kako postoje i drugi Mandaloriansi u Star Wars svemiru tijekom originalne trilogije. Međutim, to su samo spekulacije za sada.

I dok je Jon Favreau najavio neke odlične stvari za The Mandalorian, on nije otkrio datum izlaska serije. S produkcijom koja je tek počela i s Disney koji je navodno uložio $100 milijuna u projekt, što znači da će imati veliki budžet za specijalne efekte, dovodi nas do dužeg vremena produkcije serije. Vrlo vjerojatno ćemo morati još dugo čekati na dolazak ove nove Star Wars serije.

Similar Posts