Recenzija: Carnival Row (2019-)

Novi Teaser Traileri i posteri likova za nadolazeću Amazonovu seriju fantazije ‘Carnival Row’

Amazon je nedavno objavio prvi teaser trailer za svoju nadolazeću seriju fantazije ‘Carnival Row’, a sada nam donose nova dva teaser trailera, kao i postere likove iz serije. Serija fantazije koje je već dugo vremena u razvoju ‘Carnival Row’ nedavno je dobila datum izlaska na Amazon Prime Video. ‘Carnival Row’ producira Legendary Television, a kreatori su joj René Echevarria (‘Teen Wolf’) i Travis Beacham (‘Pacific Rim’).

Serija prati Orlando Blooma kao Rycroft Philostrate, ljudskog detektiva, u viktorijanskom Londonu, koji je postao preplavljen čarobnim izbjeglicama iz domene fantazije. Njemu se pridružuje Cara Delevigne kao vila imena Vignette Stonemoss, koja postaje romantično vezana za Philostratea, dok serija ubojstava prijeti već ionako napetom suživotu između ljudi i tih mističnih bića.

Novi Teaser Traileri i posteri likova za nadolazeću Amazonovu seriju fantazije ‘Carnival Row’

Prva sezona serije će imati osam epizoda, a serija izlazi 30. kolovoza ove godine.

Carnival Row prati “mitska bića koja su pobjegla iz svoje ratom razorene domovine i okupili su se u gradu, gdje raste napetosti između građana i rastuće imigrantske populacije. U središtu drame je istraga niza neriješenih ubojstava, koja uništava i taj mali mir koji još uvijek postoji.”

Glumačka ekipa ove serije obuhvaća i David Gyasia kao Agreusa, ‘tajanstveno bogatog faun koji se suprotstavlja društvenom poretku prelaskom u ljudsko susjedstvo,’ Karlu Crome kao Tourmaline, ‘vilu pjesnikinju koja je otjerana iz svoje ratom razorene domovine,’ Indiru Varma kao Piety Breakspear, ‘matrijarh moćne obitelji koja vlada gradom Burgueom’ i Tamzin Merchant kao Imogen Spurnrose, ‘koji u Argeusu vidi priliku da preokrene propalo bogatstvo svoje aristokratske obitelji.’

Posteri likova serije Carnival Row

Ostatak glumačke ekipe obuhvaća Andrew Gower kao Ezra Spurnrose, Karla Crome kao Tourmaline, Artemas Froushan kao Jonah Breakspear, Caroline Ford kao Sophie Longerbane, Indira Varma kao Piety Breakspear, Jared Harris kao Absalom Breakspear i Simon McBurney kao Runyan Millworthy. Tu su još i Alice Krige kao the Haruspex, Ariyon Bakare kao Darius, Maeve Dermody kao Portia Fyfe, Jamie Harris kao Sergeant Dombey, Scott Reid kao Quill, Anna Rust kao Fleury i Sinead Phelps kao Jenila.

Amazon je naručio ‘Carnival Row’ direktno u seriju još 2017. godine, bez pravljenja pilota. U jednom trenutku, Guillermo del Toro je bio spojen za ovu seriju, te se pretpostavilo da će režirati, ali je odustao zbog svog pretrpanog rasporeda. On ostaje kreditiran kao izvršni producent serije.

Teaser traileri serije Carnival Row

Similar Posts