Aquaman Spinoff The Trench će biti više film o čudovištima nego superherojima

Aquaman Spinoff The Trench će biti više film o čudovištima nego superherojima

Kao što već sada svi znamo The Conjuring i The Conjuring 2 redatelj James Wan trenutno razvija Aquaman horor spin-off film The Trench. Vrsta ovih užasnih morskih čudovišta, The Trench se čine kao savršeni likovi za bazirati DC horor film. A nedavno nam je stiglo izvješće od Wana osobno, koji kaže da se scenarij još uvijek razvija i dorađuje, te da će finalni produkt biti više film o čudovištima nego superherojski film.

Evo što James Wan kaže za The Trench:

“Mi, smo znate, mi smo još uvijek duboko u razvijanju skripte, građenju priče trenutno tako da ne želim puno ulaziti u to trenutno, ali je definitivno ona u kojoj se želim nagnuti strani horora, tako da će to biti više horor film o čudovištima nego superherojski film, ali je i dalje definitivno dio Aquaman svijeta.”

Aquaman Spinoff The Trench će biti više film o čudovištima nego superherojima

Ovo su definitivno uzbudljive vijesti. Svi mi znamo da Wan zna jako dobro napraviti horor filmove, a njegovom radu treba dodati i neke od najvećih blockbuster filmova poput Furious 7 i naravno Aquamana. Međutim, za sada nema planova o tome da će Wan osobno režirati ovaj spin-off film o čudovištima – ali možemo sanjati o tome. Nadamo se da ćemo uskoro saznati jer je producent Peter Safran rekao da bi The Trench trebao izaći prije Aquaman 2 filma.

Ako na kraju do ovog projekta i dođe, on će se fokusirati na čudovištima koja smo imali prilike vidjeti u Aquaman filmu. Wan je režirao taj film prema scenariju od David Leslie Johnson-McGoldrick i Will Beall based prema priči od Geoff Johns, James Wan i Will Beall prema liku kojeg su stvorili Paul Norris i Mort Weisinger.

Similar Posts