Prve reakcije na ‘Birds of Prey’ i Ewan McGregorovog negativca Black Mask

Iduće veljače u kina stiže iščekivani DC film Birds of Prey, a odabrana publika koja je imala priliku pogledati dosad snimljeni materijal imala je velike riječi hvale za Black Mask negativca kojeg glumi poznati glumac Ewan McGregor.

Birds of Prey je trenutno u fazi post-produkcije, a producenti su dosad snimljeni materijal pokazali odabranoj publici. Iako se od ovog filma zapravo najviše očekuje od glavnog lika filma, Harley Quinn, koju glumi Margot Robbie, odabrana publika je zapravo najviše nahvalila Ewana McGregora i njegovog lika, negativca Black Mask kojeg su nazvali, ni više ni manje, nego najboljim dosadašnjim DCEU negativcem, pa čak i jednim od najboljih negativaca u superhero filmovima uopće.

Preciznije rečeno, Daniel Richtman, koji piše za SuperBroMovies, na svom je twitter profilu napisao:

“Čujem da je Black Mask iz Birds of Prey “odličan, ODLIČAN negativac. Najbolji u DCEU dosad i jedan od najboljih negativaca u superhero filmu ikad” i to je dobro!”

Povezano: Birds of Prey: Prvi pogled na ‘Jester’ Harley Quinn

Budimo realni, nije nam nimalo teško, pa čak nam je i drago vidjeti glumca Ewanovih gabarita u ulozi jednog od najpoznatijih negativaca iz DC i Batman mitologije. S obzirom da je film u post-produkciji, trailer bi mogao stići u nekom izvjesnom budućem vremenu. Iz Warner Bros. su najavili da DCEU neće imati svoj panel na ovogodišnjem Comic Conu. Ali ako ništa drugo, trailer bi trebao stići najkasnije najesen.

Uz Margot Robbie i Ewan McGregora, u filmu će glumiti Jurnee Smollett-Bell kao Black Canary, Mary Elizabeth Winstead kao Huntress i Rosie Perez kao Renee Montoya. Film u kinima očekujemo 7. veljače 2020.

Druge je zanimalo i ovo...