Recenzija: Before I Fall (2017)

Recenzija: Before I Fall (2017)

12. veljače je samo još jedan dan u Samovom šarmantnom životu, sve dok se ne ispostavi da je njezin posljednji. Zapela u ponavljanju svog posljednjeg dana, Sam odmotava tajnu oko svoje smrti i otkriva sve što gubi.

Žanr filma:

Drama, misterija

Redatelj:

Ry Russo-Young

Scenarist:

Maria Maggenti, Lauren Oliver

Glumci:

Zoey Deutch, Halston Sage, Cynthy Wu

 Before I Fall (2017) on IMDb

Before i Fall

Before I Fall je Američka misteriozna teen drama, redatelja Ry Russo-Young i scenarista Maria Maggenti, prama knjizi iz 2010, istog imena, od Lauren Oliver. U filmu glume Zoey Deutch, Halston Sage, Logan Miller, Kian Lawley, Jennifer Beals, Diego Boneta i Elena Kampouris.

Počinje kao jedan Teenagerski film, vrlo slične priče kao i ostali teen filmovi. Nakon toga mlada djevojka Sam (Zoey Deutch) pogine u nesreći i počinje proživljavati posljednji dan ispočetka. Nešto poput Groundhog Day filma, ali samo po tome, nažalost po ničem drugom nije ni sjena tog filma. Mada film postaje zanimljiviji nakon tih prvih 20tak minuta i dalje se konstantno ponavlja ta vrlo ne zanimljiva i poprilično iritantna prva priča, samo na druge načine.

Jedna od najiritantnijih stvari mi je to što se dan ponavlja ponovno i ponovno, a ona radi takve dosadne gluposti da je teško i za gledati, a ne ih proživljavati. Koliko bi se zanimljivijih stvari dalo napraviti. Uz to kraj je potpuno očekivan i vidi se iz aviona, jedino to, očigledno, glavna glumica ne vidi, barem ne nekih 90 minuta koliko otprilike traje film.

Film bi se jedino mogao svidjeti mlađim osobama, srednjoškolske dobi, ali nisam baš siguran ni da bi se njima sviđao, jer koliko se ja sjećam, meni se nisu sviđali filmovi s tim mladenačkim, pretjeranim dramama.

Similar Posts