Marvel Studios Predsjednik Kevin Feige pravi Novi Star Wars Film za Disney

Marvel Studios Predsjednik Kevin Feige pravi Novi Star Wars Film za Disney

Kevin Feige je pronašao svoj sljedeći projekt nakon što je napravio najveći film svih vremena za Marvel Studios. Prema The Hollywood Reporter, Kevin Feige će producirati novi Star Wars film s Kathleen Kennedy. Ove vijesti su vrlo šokantne, jer Kevin Feige ima puno toga u svojim rukama s nadolazećom Fazom Četiri Marvel Studiosa.

U izjavi za THR, Disney Šef Alan Horn imao je ovo za reći o partnerstvu između Marvel Studios Predsjednika Kevina Feigea i Star Wars šefice Kathleen Kennedy:

“Mi smo uzbuđeni oko projekta na kojem rade Kathy i Lucasfilm tim, ne samo u smislu Star Warsa, nego i Indiana Jonesa, kao i druge dijelove kompanije uključujući Children of Blood and Bone s Emmom Watts i Fox. Sa završetkom Skywalker Sage, Kathy traži novu eru u Star Wars pričanju priča, a znajući koliko je Kevin Feige zagriženi fan, ima smisla da tih dvoje iznimnih producenata rade zajedno.

Lucasfilm navodno stavlja svoje Star Wars spin-off filmove na čekanje! - Svijet filma

Kevin Feige također ima ideju za koga bi volio da glumi u sljedećem Star Wars filmu, kako THRov izvor donosi:

Jedan znalački izvor kaže kako je Feige rekao velikom glumcu da postoji specifična uloga za koju bi volio da ta osoba glumi kada i ako ih bude pravio taj film.

Kathleen Kennedy ostat će glavna za Star Wars svemir, ali ovo bi mogla biti najava da će Marvel Studios Predsjednik Kevin Feige preuzeti vladavinu.

Fanovi će se vjerojatno sjećati da se prošle godine pričalo o tome da će Feige napraviti upravo ovo. Razgovaralo se o planu gdje bi Marvel Studios Šef Kevin Feige prešao u Star Wars i predvodio neki oblik odlaska naprijed koji je pokrenuo kod Marvela. To se nije dogodilo prošlog ljeta, međutim, dogodilo se sada.

Neki fanovi su i dalje mišljenja da Star Wars nije na dobrom mjestu unatoč jakim brojkama na kino blagajnama za filmove Star Wars: The Force Awakens i Star Wars: The Last Jedi. The Last Jedi i Solo: A Star Wars Story su poprilično podijelili fanove. Svejedno, s Disney+ na horizontu koji će započeti projekte nove ere, te trenutnom trilogijom koja se završava u prosincu, vjerojatno je vrijeme za nešto novo.

Što mislite o Kevin Feigeovom preuzimanju Star Wars Svemira? Treba li se zadržati u Marvel Studios?

Similar Posts