Procurio prvi poster za Star Wars IX

Star Wars: Epizoda 9 je pod jednom od najvećih tajnosti koju smo ikada vidjeli za jedan blockbuster film, ali čini se kako smo sada dobili prvi veliki pogled na posljednji nastavak Skywalker sage. Nova Star Wars 9 promo slika je počela kružiti internetom, a nagovještava dosta detalja priče i likova u samo jednoj slici.

Pogledajte ispod:

Procurio prvi poster za Star Wars IX

Ova promo slika je točno ono što očekujemo od Star Wars filma, ali pogledajmo točno što ona otkriva:

1. Rey, Finn i Poe Dameron svi imaju sjajnu novu odjeću

2. Dobili smo prvi pogled na Naomi Ackiejevu Jannah (stoji pored Chewbacca), novi lik koji će imati svoj debi u Epizodi 9

3. C-3PO nosi arsenal oružja koji uključuje Chewbaccin samostrijel, remen s punjenjem i štab od Rey. Izgleda da se poslušni sluga droid sprema za rat.

4. Lik Keri Russell – Zorii – čini se da je to lik u crvenom odijelu s ludom kacigom.

5. BB-8 doista ima novog suputnika droida, nazvanog D.O., za kojeg se pričalo o filmu.

6. Prikaz The Knights of Ren i Red Stormtroopera ukazuju na to da je Kylo Ren sastavio svoju frakciju unutar redova First Ordera.

7. Značajne izostanke s plakata uključuju Carrie Fisherinu Princess Leia i Billy Dee Williamsa kao Lando Calrissian – iako se Lando pojavljuje u nekim drugim promotivnim slikama Epizode 9.

Čuli smo glasine da bi Ratovi zvijezda: Epizoda 9 mogli uvesti novu prijetnju s vanjskih rubova galaksije, koji pomažu ili da se ponovno spoji Kylo Ren sa svojim učenicima u Knights of Ren, ili da izazovu grupu da se okrene protiv Kyloa, i time naprave masovni prevrat u First Order.. Iako ove promo slike ne potvrđuju ništa, svakako se moglo nagađati da ove crvene boje Storm Troopersa nešto znače, a to bi zaista moglo odražavati tu promjenu snaga.

Ratovi zvijezda: Epizoda 9 bit će u kinima 20. prosinca 2019. godine.

Druge je zanimalo i ovo...