Otkazana Marvelova live-action Ghost Rider Serija

Ranije ove godine, Marvel Television je najavio da razvija novu live-action Ghost Rider seriju za Hulu. U seriji je trebao glumiti Gabriel Luna kao Robbie Reyes / Ghost Rider, koji je svoj debi na malim ekranima imao u četvrtoj sezoni serije Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.

Sada, Deadline donosi da je Hulu odlučio kako neće nastaviti dalje s pravljenjem Ghost Rider serije, nakon što su došli do kreativnog zastoja s kreativnim timom serije u kojoj je trebao glumiti Gabriel Luna. Oni kažu da za sada nije poznato hoće li Marvelova Ghost Rider serija biti ponuđena nekim drugim mrežama sada kada je Hulu odlučio da neće nastaviti s projektom.

Kao što je prije spomenuto, Gabriel Luna je glumio kao Ghost Rider u četvrtoj sezoni serije Agents of S.H.I.E.L.D. Ova verzija Robbie Reyesa je dobila moći Spirit of Vengeance nakon što je zadobio po život opasne ozljede u pucnjavi bandi zbog koje je njegov mlađi brat ostao paraliziran. Sa svojim novo dobivenim moćima, Gabriel Lunin Ghost Rider je odlučio izvršiti osvetu nad članovima bande koji su ranili njegovog brata i druge ljude za koje vjeruje da zaslužuju njegov gnjev. Konačno, Ghost Rider je ukrstio puteve sa samostalno prognalom Daisy Johnson i kasnije je pomogao timu S.H.I.E.L.D-a pobijediti nadnaravnu prijetnju.

Marvel najavio dvije nove igrane serije za Hulu!

Hulu i dalje planira razviti Helstrom seriju kao i treću sezonu Marvel’s Runaways. Osim tih live-action serija, Hulu je spreman razviti i četiri nove animirane serije, koje obuhvaćaju Marvel’s M.O.D.O.K, Marvel’s Hit-Monkey, Marvel’s Tigra & Dazzler Show i  Marvel’s Howard The Duck, a kulminirat će crossover specijalom naziva Marvel’s The Offenders.

Interesantno je da Deadline ne spominje ništa o tome da je Hulu u većinskom vlasništvu Disneyja, tako da odluka koje će serije ići dalje ili ne definitivno nisu samo na toj streaming platformi. S obzirom na to da smo danas baš pisali o glasinama za mogući Ghost Rider film, ne bi nam bilo veliko iznenađenje da je ovaj potez došao kao direktiva Marvel Studiosa, preko naravno njihove zajedničke Kuće Malog Miša. Po reakcijama ljudi na internetu, iako Ghost Rider nije trebao biti dio MCUa, definitivno je bio jedna od najiščekivanijih Marvelovih serija. S obzirom na tako veliku popularnost, čisto sumnjam da bi se tako lako razišli zbog kreativnih razlika, što je obično pokrića za apsolutno sve drugo što se odvija u pozadini, a za što mi ne znamo.

Što vi mislite o otkazivanju Marvelove Ghost Rider serije?

Druge je zanimalo i ovo...