Patrick Stewart želi glumiti Jean-Luc Picard u Quentin Tarantino Star Trek filmu! - Svijet filma

Nova Star Trek serija s Jean-Luc Picardom dobila naziv [promo video] kao i prvu sliku

Povratak Patrick Stewarta kao Jean-Luc Picarda je definitivno nešto oko čega trebamo biti uzbuđeni, a kako je nova serija nedavno započela produkciju, prikladno je da napokon saznamo naziv serije. Tijekom CBSove prezentacije gdje su pokazali nove serije koje stižu na CBS i CBS All Access, otkriveno je da će naziv ove nadolazeće serije biti Star Trek: Picard. U velikoj mjeri smo očekivali da će to biti, ali je lijepo što ju možemo prestati zvati neimenovanom serijom Jean-Luc Picarda. Evo službenog loga:

Kao što smo već spomenuli, Star Trek: Picard će se prikazivati na CBS All Access u Americi, na Space i Crave u Kanadi i na Amazon Prime Video u preko 200 zemalja i teritorija. Kratka scena je također prikazana, koja prikazuje prvi pogled na Patricka Stewarta kao Jean-Luc Picarda u više od desetljeća.

TV kritičar Pittsburgh Post-Gazette Rob Owen dodao je neki kontekst isječku iz kojeg je slika preuzeta, rekavši da pronalazi “časnik Zvjezdane flote je upitao Jean-Luca, “Mogu li dobiti vaše ime, gospodine?” što Picard nije mogao povjerovati da je čuo.”

Patrick Stewart želi glumiti Jean-Luc Picard u Quentin Tarantino Star Trek filmu! - Svijet filma

Star Trek: Picard će se odvijati nakon uništenja Romulanskog carstva i otkrit će da je Picardov život radikalno promijenjen zbog tog događaja. Producent franšize Alex Kurtzman također je zadirkivao da će serija biti više psihološka emisija. “Mandat je bio da to bude više psihološka predstava, studija o liku o tom čovjeku u njegovim odmaklim godinama. Ima vrlo malo serija koje dopuštaju starijim osobama da budu glavni protagonisti… bit će drugačija nego ‘Discovery’. Bit će sporija, meditivnija.

Osim Patrick Stewarta u seriji će glumiti Alison Pill (The Newsroom), Harry Treadaway (Penny Dreadful), Isa Briones (American Crime Story: Versace), Santiago Cabrera (Big Little Lies), Michelle Hurd (Daredevil) i Evan Evagora (Fantasy Island).

Star Trek: Picard će debitirati na CBS All Accessu krajem 2019. godine.

Similar Posts