Recenzija: Game of Thrones Sezona 8 - Epizoda 6

Otkrivene slike iz posljednje epizode Game of Thrones

Bez obzir na to što ste mislili o prošloj kontroverznoj epizodi serije Game of Thrones (Igra Prijestolja), svaki ljubitelj ove epske HBO serije će ponedjeljak dočekati pred malim ekranima. Posljednja epizoda ja napokon pred nama, što znači da ćemo se svi morati oprostiti od jednog od najvećih pop-kulturnih trenutaka generacije. Vrijeme je gorko-slatko, a HBO objavljuje fotografije prvog pogleda iz finala serije kako bi podsjetio da je doista kraj.

Obično kada mreža otkrije ove fotografije sredinom tjedna, postoji čitava kolekcija za pregledavanje. Obično će biti pola tuceta do 10 zagonetnih slika iz nadolazeće epizode da bi se seciralo i pričalo. Međutim, kako nam stiže finale ovog ponedjeljka rano ujutro, mreža je podijelila samo dvije.

Samo dvije fotografije iz nadolazećeg finala serije pomoći će nam da ‘preživimo’ cijeli tjedan, a one nude samo kratki pogled na dva franšizna lika.

Prva fotografija već je otkrivena u promociji finala, a ona prikazuje posljednju promjenu Daenerys Targaryen. Lik Emilije Clarke stoji iznad cijele vojske kao diktator, odražavajući negativan zaokret koji je snimila prošlog tjedna u pretposljednjoj epizodi “The Bells”.

Otkrivene slike iz posljednje epizode Game of Thrones

Druga slika samo pokazuje Tyriona Lannistera, kojeg glumi Peter Dinklage, a koji je šokiran prizorom ispred sebe. Ne može se reći što bi to moglo biti, ali izgledi su da je Dany imala nešto s tim.

Otkrivene slike iz posljednje epizode Game of Thrones

I dok ove fotografije možda nisu nešto, dovoljno su da nas malo zaintrigiraju, a više nam ionako ne treba jer smo svi ovo čekali već dugo vremena. Bez obzira da li smo voljeli posljednju epizodu (sezonu), ili je potpuno mrzili, svi koji smo pratili seriju ćemo se sigurno uključiti u ponedjeljak vidjeti kako će se ona završiti do kraja.

Radujete li se finalu Game of Thrones serije? Napišite nam u komentarima naše Facebook stranice.

https://youtu.be/MpJ9Y4O0s98

Druge je zanimalo i ovo...