Ellen Page će glumiti u novoj Netflix seriji 'The Umbrella Academy' - Svijet filma

The Umbrella Academy – nova Netflix serija dodaje glumce

Netflixova nadolazeća adaptacija, pravljena prema stripu, The Umbrella Academy, nakon što je našla svoju prvu zvijezdu, Ellen Page (X-Men, Juno, Inception), sada je dodala i neke nove glumce.

Deadline donosi da će Ellen Page (X-Men, Juno, Inception) glumiti u nadolazećoj Netflix adaptaciji The Umbrella Academy.

Serija je pravljena prema strip knjigama od Gerard Way i Gabriel Ba i prati otuđene članove disfunkcionalne obitelji superheroja. Šest članova obitelji – Luther, Diego, Allison, Vanya, Klaus i Number Five – moraju raditi zajedno kako bi riješili misteriju ubojstva njihovog oca, dok pucaju po šavovima zbog njihovih drugačijih osobnosti i sposobnosti.

The Umbrella Academy - nova Netflix serija dodaje glumce

Page će glumiti Vanya, koja je opisana kao “crna ovca njezine disfunkcionalne obitelji.” “Blag i nesiguran cvijetak” koji se bori pronaći svoje mjesto u svijetu, Vanya je jedina od usvojene djece bez superjunačkih sposobnosti.

Sada doznajemo da su dodani i drugi glumci. Elen će se pridružiti  Tom Hopper kao “Luther,” Emmy Raver-Lampman kao “Allison,” David Castañeda kao “Diego,” Robert Sheehan kao “Klaus” i Aidan Gallagher kao “Number Five.”

Tom Hopper (Luther) – je pripreman od svog oca, već od rane dobi, da postane vođa The Umbrella Academy – odgovornosti koja mu je uvijek teško padala. On je izdržljiv, opsjednut radom i ima mogućnosti povećavanja fizičke snage. Luther uvijek pokušava učiniti pravu stvar, pa čak i ako to znači staviti druge ispred sebe.

Emmy Raver-Lampman (Allison) – je predivna, elegantna i bivša, svjetski poznata, filmska zvijezda koja posjeduje moć sugestije – sve što kaže naglas prolazi. Njezin život izgleda savršen izvana, ali njena sposobnost je urušila svaku vezu koju je imala.

David Castañeda (Diego) – je vješt, intenzivan, uvijek na oprezu i ima velikih problema s autoritetom. On nije prirodno snažan ili pametan kao njegovi braća i sestre, tako da je mora raditi tri puta više za sve. Smatra da bi on trebao biti vođom obitelji umjesto njegovog brata, te se ponaša neprijateljski prema svima.

Aidan Gallagher (Number Five) – izgleda kao trinaestogodišnji dječak, ali zapravo je 58 godišnji stariji muškarac zarobljen u tijelu djeteta. Opsjedaju ga stvari koje je vidio i napravio, te je blizu da izgubi dodir sa stvarnošću.

Robert Sheehan (Klaus) – je ovisnik o drogi i ljupki nered od ljudskog bića, a opet, ako njega pitate, svaki dan bi se trebala dogoditi promjena u njegovom životu. On je klasično ‘srednje djete’ – ljubazan prema svima, ali bi vas iza leđa opljačkao u sekundi, bez da trepne.

Ova adaptacija igrane serije The Umbrella Academy prvi puta se spominjala u srpnju, a potvrđena je od strane Netflixa vrlo brzo potom. Drugi glumci još nisu izabrani.

Netflix The Umbrella Academy bi trebala doći u 2018 godini.

Similar Posts