Agent Venom kostim u novom Spider-Man spin-off film? - Svijet filma

Agent Venom kostim u novom Spider-Man spin-off film?

Stižu nam prve slike iz nadolazećeg Venom filma, s Tom Hardy, u kojima se djelomično može vidjeti kostim, koji nalikuje na Agent Venom!

Ove nove slike iza kulisa su nam dale prvi pogled na Tom Hardy na snimanju novog Venom filma i mogle bi se pokazati kao veliko zadovoljstvo za fanove. Do sada smo već objavljivali razne slike sa seta snimanja, ali ova je do sada najzanimljivija slika iza kulisa. Nedavno smo objavili video kako Tom Hardy trenira sa svojim timom, uključujući MMA borce Nathan Jones i Mark Mene, koji su obećali mračniji ton filma i ‘some carnage’!

Osim raznih slika koje smo do sada imali priliku vidjeti, a koje nisu bile pretjerano interesantne, sada smo dobili prvu, vrlo interesantnu sliku, pogled na Tom Hardya iz blizu, slikan od dolje.

Ono što je na ovoj slici interesantnije, čak i od samog Tom Hardya, je odjeli koje nosi na sebi. Čini se kao da nosi neku vojnu odjeću, preko nečeg crnog, zajedno s postavljenim naramenicama. To se iz prve definitivno ne čini kao odijelo Venoma na kojeg su fanovi navikli u stripovima i dosadašnjim filmovima, ali umjesto toga moglo bi biti, jedna od fanovima omiljenih verzija Venoma. Tom Hardyev Venom, navodno posuđuje vojnu prošlost Flash Thompson, poznatiji kao Agent Venom verziju lika, a ova slika definitivno pokazuje u tom smjeru, što su zaista velike vijesti za ljubitelje lika.

Ništa od toga za sada nije potvrđeno, tako da je moguće da samo vidimo Eddie Brock prije nego postane Venom. Ali s obzirom na to da vidimo Tom Hardyevo lice, naramenice i vojnu opremu, moguće je da možemo očekivati više taktičkog Agent Venoma, nego čudovišnog klasičnog Venoma. Ipak, slika ne otkriva previše, ali kada se sve uzme u obzir, ima smisla, pogotovo ako znamo da fanovi zaista vole tu verziju Venoma, a i da on još nije bio na velikim ekranima.

Venom će biti prvi film u novom Sony/Marvel svemiru filmova, a nakon njega će ići Silver and Black. Sony filmovi su odvojeni od Marvel Filmskog Svemira filmova, tako da je teško za očekivati da ćemo vidjeti Spider-Mana i Tom Hardy Venoma, kako se druže, barem ne u bliskoj budućnosti. Film izlazi sljedeće jeseni, a do tada nas sigurno očekuje hrpa novih informacija.

U nastavku pogledajte sliku.

Similar Posts