Avengers 5 radnja možda već otkrivena u drugom MCU filmu

Avengers 5 radnja možda već otkrivena u drugom MCU filmu

Nakon uspjeha Avengers: Endgame, filma s najvećom zaradom svih vremena i završetkom Sage o beskonačnosti za Marvelov Filmski Svemir, mnogi obožavatelji ostavili su se pitati što slijedi za Zemljine najmoćnije junake. Sa svim izvornim Avengerima izvan stroja, bez obzira na to da li žrtvuju svoj život za spas svemira, ozljedama bez popravaka, odlazak u svemir ili povlačenje u obiteljski život, izgleda da će novi tim heroja morati krenuti braniti svijet u Avengers 5. Ali braniti protiv čega, točno? Nova teorija obožavatelja koja dolazi iz Endgame ‘easter egg’ možda ima odgovor.

Obožavatelj na Redditu podijelio je sliku ‘Smart Hulka’ koji drži masivne krhotine iz Thanosova napada na Avengers Compound i uspoređuje je s određenim trenutkom iz Secret Wars priče gdje Hulk drži planinu koja je trebala srušiti njega i njegove prijatelje heroje. Vjeruju da ovaj snimak ne može biti samo slučajnost, već kimanje budućoj prijetnji s kojom će se Avengeri morati suočiti.

This can’t be a coincidence, right? from r/marvelstudios

Luk stripa Secret Wars vidio je heroje i zlikovce iz Marvelovog svemira koje su Beyonderi prevezli u drugi svijet radi ‘igre’ kako bi se borili do smrti za zabavu. Ova je priča posebno omiljena braći Russo, redateljski dvojac iza posljednja dva filma Avengers. Čak su pričali da je ta priča jedna koju bi željeli učiniti u MCU. Dakle, je li ovaj korisnik u pravu u vezi s ovom idejom?

Najvjerojatnije ne. Iako se provodi glasina da će se ova priča možda pojaviti u fazi 4 ili 5 MCU-a, ovaj je snimak vjerojatno samo zabavni ‘easter egg’ koje su Russo braća ubacila. Kao obožavatelji serijala o stripovima Secret Wars, Russo braća su ovo ubacili samo kako bi pokazali kako su veliki ljubitelji te priče. Čak i ako ova priča postane dio filmova, Hulk je vrlo vjerojatno završio s MCU-om. Njegova ozljeda je nepovratna, a luk njegova lika naizgled je gotov. Dakle, ako Marvel Studios krene ovim putem, kako će to učiniti? Još uvijek postoje neka velika imena, poput Captain Marvel ili čak Ant-Mana u obliku Giant-Mana, tako da bi se ova scena mogla na neki način ponoviti.

Ili – bi se Marvel mogao više oslanjati na novu verziju Secret Wars? U nedavnoj verziji dr. Doom uzima vlast kao u osnovi Boga i spaja sve Marvel Multiverse u svoj ‘BattleWorld’. S glasinama koje kažu da će on postati novi glavni negativac, može li to biti njegov krajnji cilj? Nažalost, zahvaljujući COVID-19, svi moramo čekati još duže nego što otkrijemo čak i nagovještaj onoga što slijedi. Ali nadamo se da ćemo uskoro nešto znati.

Similar Posts