Game of Thrones zvijezda Emilia Clarke navodno se želi pridružiti MCU

Game of Thrones zvijezda Emilia Clarke navodno se želi pridružiti MCU

Emilia Clarke nije baš imala puno sreće oko prelaska s malih ekrana na velike; Solo: A Star Wars Story je bio pun problema iza kulisa zbog čega je podbacio na kino blagajnama, Terminator Genisys je bio totalna katastrofa, dok je Last Christmas vjerojatno bio zadovoljavajuć za Netflix.

Sada, glumica se pojavila na pozornici povodom završetka Game of Thrones serije na HBO, te je priznala tijekom intervjua za The Times da bi joj Marvel Studios film bio interesantan.

“Želim učiniti nešto apsolutno glupo i blesavo, poput, znaš, The Avengers ili čega već,” rekla je, aludirajući na Marvelov Filmski Svemir. “Nešto gdje se mogu zezati s prijateljima.” Ne zvuči kao da je Clarke zaista ozbiljno razmislio o tome, ali očigledno želi imati ugodno iskustvo snimanja blockbustera nakon razočaravajućih prošlih iskustava.

Definitivno postoji puno likova koje bi glumica mogla glumiti u MCU, a teško je ne zapitati se ne aludira li na ono što njezin kolega Kit Harington upravo radi na Marvelovom The Eternals filmu, kada govori o tome da bi se zabavljala s prijateljima. Za sada, ipak, nismo čuli o nikakvoj povezanosti Clarke s MCU.

Međutim, treba naglasiti da je ona jednom bila u izboru za ulogu u Iron Man 3 filmu, tako da moguće ima neku povijest s Kevinom Feigeom, što bi joj možda moglo otvoriti neka vrata u budućnosti.

Što mislite koga bi Emilia Clarke mogla glumiti u MCU?

Similar Posts