Tom Holland otkrio kada počinje produkcija trećeg Spider-Man filma i najavio povratak Zendaye

Tom Holland otkrio kada počinje produkcija trećeg Spider-Man filma i najavio povratak Zendaye

U filmu Spider-Man: Homecoming, Peter Parker (Tom Holland) bavio se srednjoškolskom dramom zajedno s negativcem Michaela Keatona. U Spider-Man: Far From Home, bavio se prekomorskom srednjoškolskom dramom zajedno s negativcem Jakea Gyllenhaala. Što se sprema za sljedeći MCU Spidey film, koji trenutno nema punog naslova? U intervjuu sa filipinskim dnevnim upitnikom, Holland je otkrio datum snimanja za nadolazeći film, vraćajući se glumačkim članovima, i kriptično zadirkivao svoju “apsolutno suludu” priču.

“Mi ćemo snimati Spider-Man 3 u srpnju u Atlanti”, rekao je Holland. “Super sam sretan zbog toga.” Gospodine Holland, kao i mi, datum snimanja za Spider-Man 3 u srpnju je uzbudljiva vijest! I tko će se drugi pridružiti Hollandu na ovom putovanju u spletu? “U Spider-Man 3, Zendaya će zasigurno biti u filmu”, uvjeren je Holland, što je također uzbudljiva vijest. Jedan od boljih dijelova iz prethodna dva MCU Spidey filma je neugodna kemija Hollanda i Zendaye. “Što se tiče odnosa između Petera i MJ-a, nisam previše siguran kakav će biti.” zaključio je Holland.

Holland je također dao izjave glede dva njegova nadolazeća filma. U The Devil All the Time, filmu Antonio Camposa o vojnicima poslije Drugog svjetskog rata koji se bave teškim okolnostima, Holland glumi “dijete s dubokog juga koje na kraju ubija hrpu ljudi. Smatra da je opravdan u onome što radi Ali reći ću da sam se prvi put pretvarao da nekoga ubijam.” Holland to naziva “neobičnim odstupanjem od Spider-Mana”, što zvuči ispravno – a u filmu glumi i MCU-ov Winter Soldier – Sebastian Stan, tako da je to nešto.

Eto ga: Spider-Man 3 počinje se snimati u srpnju, Zendaya se vraća, priča je luda, a Hollandovi će sljedeći filmovi koji nisu superheroji imati dramatične transformacije. Zvuči poput napornog, kreativno ispunjavajućeg vremena za mladog glumca. A uskoro će izaći i animirani film Onward gdje je bio u glavnoj glasovnoj ulozi zajedno sa još jednim MCU-ovcem – Chris Prattom.

Neimenovani Spider-Man 3 najavljen je za izlazak u kina u srpnju 2021.

Similar Posts