Black Adam glumac Dwayne Johnson misli da ćemo uskoro dobiti crnog Supermana

Black Adam glumac Dwayne Johnson misli da ćemo uskoro dobiti crnog Supermana

Tijekom intervjua za Variety, glumac Black Adama Dwayne Johnson izjavio je kako vjeruje da ćemo uskoro vidjeti crnog glumca kako prikazuje Supermana. Dok će Dwayne Johnson prikazati Black Adama u samostalnom filmu o Shazamovom negativcu, filmska budućnost Supermana trenutačno je u pitanju dok Warner Bros, kako se izvješćuje, planira za sada staviti tog lika u drugi plan. Uz poticanje raznolikosti u filmovima koje je sada na vrhuncu, neki se nadaju da će Warner Bros preobraziti Supermana s crnim glumcem u toj ulozi. U stvari, dok je raspravljao o raznolikosti u filmovima superheroja, uključujući njegov nadolazeći Black Adam film, Dwayne Johnson je izjavio da vjeruje da ćemo uskoro vidjeti crnog Supermana:

“Mislim da im ide jako dobro. Mislim da je, očito, Marvel učinio ogroman posao u izgradnji i također, za mene, DC, radimo Black Adama s Warner Brosom. Vrlo smo uzbuđeni zbog toga. Dakle, ja mislim dok sve raste i gradi se, vi morate uzeti temperament društva i ono što se događa. A ja mislim u Hollywoodu, pogotovo s franšizama, likovima i javnim tvrtkama koje su osjetljive na te stvari… Tako da, mislim da oni rade dobar posao. Možda ćemo jednog dana vidjeti crnog Supermana. Gledaš u njega.”

Black Adam glumac Dwayne Johnson misli da ćemo uskoro dobiti crnog Supermana

Dwayne Johnsonov Black Adam je jedan od mnogih projekata koje razvija Warner Bros. i DC. Ti projekti uključuju The Batman, The Flash solo film, Green Lantern Corps, Shazam 2, Supergirl, New Gods, Nightwing i druge.

Želite li vidjeti crnog glumca kako glumi Supermana jednog dana? Podijelite svoje misli u komentarima na našoj Facebook stranici.

Similar Posts