Annabelle 3 je novi Conjuring film!

Annabelle 3 je službeno potvrđen kao najnoviji, nadolazeći film, Conjuring filmske franšize. Datum izlaska u članku.

Gary Dauberman, scenarist iza Conjuring franšize će ovim filmom imati svoj redateljski prvijenac. Porculanska lutka je bila glavna komponenta u The Conjuring, kao i dva posljednja Annabelle filma, te su zajedno zaradili preko milijardu dolara. Annabelle 2 je bio ogroman hit prošle godine i gotovo je bio horor film s najvećom zaradom 2017, ali ga je s tog trona skinula fantastična adaptacija koju je režirao Andres Muschietti – Stephen King ‘IT’.

Osim što je radio na prijašnjim verzijama Annabelle filmova, Gary Dauberman je pomogao u pravljenju filma ‘IT’ i ‘The Nun’ koji izlazi kasnije ove godine.

Iako još nema službenih informacija o radnju Annabelle 3 filma, stigao je službeni datum izlaska istog, a on je 03. srpanj 2019. godine. Dauberman je napravio izvrsne stvari za The Conjuring franšizu kao scenarist, a fanovi će sada sigurno željeti vidjeti što može učiniti na poziciji redatelja.

Svi Annabelle filmovi su napravljeni s malim budžetom, a zaradili su velike novce na kino blagajnama, tako da uopće ne čudi što idu dalje s ovim serijalom. Iako ne znamo ništa o radnji, za očekivati je da će Warner Bros. nastaviti praviti te filmove s malim budžetom, kako bi što više novaca zaradili na njima.

Osim što su zaradili puno na kino blagajnama, svi Annabelle filmovi su i kritički hvaljeni. Annabelle 2 je na početku imao 100% pozitivan rejting na Rotten Tomatoes. Film je trenutno na 70%, ali to je i dalje višlje nego posljednji film u The Conjuring franšizi. Pravi horor filmovi su trenutno vrlo traženi, pa možemo očekivati uspjeh Annabelle 3 filma iduće godine.

Kao što smo rekli, o radnji se ne zna puno, ali što uopće morate znati? Porculanska lutka će se vratiti i ljudi će početi umirati kao muhe, što je formula koja je radila do sada. Nema puno velikog razmišljanja, samo zabavno horor, koji vas ponekad zna dobro preplašiti.

Similar Posts