Avengers: Endgame gdje su bili ovi likovi kada su ih Osvetnici trebali?

Avengers: Endgame gdje su bili ovi likovi kada su ih Osvetnici trebali?

Dok je posljednja bitka u Avengers: Endgame koristila gotovo sve superjunake koje je MCU mogao skupiti, usmjerivši ih protiv sila tame Thanosa u pokušaju da spriječe Ludog Titan da ponovo decimira cijeli svemir, to ipak nisu bili svi likovi koje smo vidjeli u Marvelovom Filmskom Svemiru.

Da, koliko god to bio MCU uspješan, tijekom svog desetljeća dominacije u multipleksu, nije se svaka priča isplatila. Neki likovi koji su im bili važni u početku, vratili su se igrati vrlo važne uloge u kasnijim filmovima (General Ross, Happy Hogan, Frigga, itd.), dok su drugi potpuno nestali iz dugotrajne sage (Sif, Emil Blonsky, Justin Hammer i drugi).

Sljedeći popis ne ukazuje samo na heroje koji su se pretvorili u prah tokom posljednjeg sukoba čovječanstva protiv Thanosa, već i neke zlikovce koji još uvijek ostaju tamo u MCU, a koji su možda imali veliki interes spasiti svijet kojeg su se jednog dana nadali da će ga osvojiti i/ili kontrolirati. Od SHIELD-ovih agenata i mjenjača oglika do Asgardianaca i Abominations, evo nekih zapaženih MCU igrača koji se nisu borili za spas Zemlje.

Sharon Carter

Sharon Carter

Posljednji put viđenda dok se oproštajno ljubila s Kapom u Civili War, bivša agentica SHIELD-a Sharon Carter, nekoć Agent 13, naizgled je bila jedna od nesretnih duša izbrisanih iz postojanja nakon Thanosovog pucketanja. Kad je Bruce Banner učinkovito preokrenuo decimaciju u Endgameu, nećakinja Peggy Carter nije bila među vojskom heroja koja se pojavila u ključnom trenutku da pomogne Kapu u njegovom posljednjem otporu protiv Black Order.

Hank Pym i Janet van Dyne

Hank Pym i Janet van Dyne

Scott Lang, koji je bio siguran u kvantnom kraljevstvu tijekom pucketanja, bio je ogroman dio bitke za Zemlju. Isto tako, Hope van Dyne stigla je u isto vrijeme, kao Wasp, kako bi pomogla poraziti Thanosu kad je vraćena u stvarnost. Ali Hank i Janet, izvorni Ant-Man i Wasp, ostali su bez izvan kombinacija, unatoč tome što su nestali s Hope u točno isto vrijeme i mjesto. Možda samo nije bilo dovoljno odijela.

Nakia

Nakia

Nakia koju glumi Lupita Nyong’o bila je jedno od vidljivo odsutnijih lica završnog čina Endgamea, jer su na kraju svi glavni likovi iz Black Panther, poput kralja T’Challa, Shuri, Okoye i M’Bakua pomogli spasiti cijelo postojanje iz teške, mračne sudbine potpunog brisanja.

Everett Ross

Everett Ross

Civil War i Black Pantherov CIA agent Everett Ross, uprkos tome što je pomogao spasiti Wakandu od Erika Killmongera , nije bilo mjesta za njega u posljednjim trenucima Endgamea da pomogne spasiti svemir od Thanosa.

Ava Starr/Ghost

Ava Starr/Ghost

Kad smo posljednji put vidjeli Ave Starr njezino stanje se brzo pogoršavalo, međutim ubrzo ju je zalječila Janet van Dyne quantum energijom i činilo se da joj se sada ok. Ali Hank, Janet i Hope svi su izbrisani tijekom decimacije, dok su pokušavali skupiti više energije za Avaino liječenje. Dakle, ne znamo koji je status Ghost, nužno. No, njezino nestajanje dobro bi poslužilo u borbi protiv Thanosa.

Bill Foster

Bill Foster

Surogat otac Ave, Hankov bivši partner, Bill Foster, nikad ju ne bi ostavio samu, čak ni u najgorim trenicuma. Ali budući da je bio pionir tehnologije rasta i izvorni Golijat, Bill bi bio odličan partner za Scotta u borbi protiv Ludog Titana.

Lady Sif

U filmovima Jaimie Alexander koja glumi Sif potpuno je nestala nakon Thor: The Dark World, ali i ona se pojavila u dvije epizode Marvelovih agenata SHIELD-a, dajući gledateljima do znanja da je Sif sposobna za samostalne avanture. Zapravo, ona je vjerojatno bila u nekim takvim tijekom Thor: Ragnarok, kad joj se uništen cijeli planet. Samo… negdje drugdje. Vjerojatno je to bio i razlog zašto se nije pojavila u Avengers: Endgame.

Talos

Recenzija: Captain Marvel (2019)

Iskreno, možemo li zaista reći da Thalos nije pomagao tijekom posljednje bitke u Endgame? Može preuzeti bilo koji oblik. Mogao se tamo lažno predstavljati. K vragu, mogao je biti Nick Fury na Tonyjevom sprovodu, jer to je ono za koga se prestavljao od kada je pucketanje prvi puta započeto. Pa možda su Talosu i ostali Skrulls bili tamo.

Nick Fury i Maria Hill

Nick Fury i Maria Hill

Govoreći o Skrullsima koji preuziaju identitet ljudi: Gdje su bili Nick i Maria? Sad se samo pojavljuju na sprovodima? Ili su Talos i Soren kao Fury i Hill, žalovali za Tonyjem? Post-endgame, znamo da je Fury otišao u svemir, a Maria je očigledno nestala iz mreže, ali to ih ne opravdava što su propustili zabavu.

Karl Mordo

Karl Mordo

Nakon Doctor Strangea, Mordo se osjećao izdanim od Ancient One i Strangea i krenuo je osloboditi svijeta čarobnjaka koji su zloupotrijebili njihovu magiju. Ipak, pomislili biste da će tip koji je pomogao Strangeu da se odupre od Dormammua i Dark Dimension pokupiti ekipu i pomoći Wongu i njegovim čarobnjacima da se bore protiv Thanosove lavine Outridersa.

Emil Blonsky/The Abomination

Emil Blonsky/The Abomination

Abomination koja je ranije bila poznata kao Emil Blonsky nije viđena od “The Incredible Hulk”, ali zahvaljujući Marvel One Shot “The Consultant” (koji se odvija nakon Iron Man 2 i Thor) znamo da ge je World Security Council željelo oslobodi i reći da je bio junak koji se branio protiv Hulka kako bi mogao biti dio Osvetnika. A tada su nas Marvelovi agenti SHIELD-a obavijestili da se Blonski nalazi u aljaškoj ćeliji zvanoj The Vault. U svakom slučaju, još uvijek je vani i mogao bi biti prilično koristan u divovskom ratu protiv Black Ordera.

Stakar Ogordov tim

Stakar Ogordov tim

O.G. Tim Ravager – koji se sastoji od Stakara Ogorda, Aleta Ogorda, Charlie-27, Mainframe i Krugarra (i u jednom trenutku Yondu) – predstavljen je fanovima u Guardians of the Galaxy Vol. 2, u osnovi predstavljaju se ranijom verzijom Guardiansa, nalik čak i na Guardianse u neusklađenoj obiteljskoj dinamici. Bili su nestali iz borbe protiv Thanosa, međutim, možda su bili predaleko kako bi se stigli pridružiti borbi na Zemlji.

Justin Hammer

Avengers: Endgame gdje su bili ovi likovi kada su ih Osvetnici trebali?

Kako je kvazi nesretni majstor koji stoji iza većine nevolja Tonyja Starka u Iron Manu 2, tehno lord Justin Hammer vjerojatno sjedio u zatvoru nakon napada Ivana Vanka na izložbu Stark Expo. Bez obzira na to, Hammer i njegov Hammertech, koliko god zao bio, dobro bi im došao u borbi za spašavanje svemira.

Pravi Mandarin

Pravi Mandarin

Iron Man 3 otkrio je da je Aldrich Killian iz A.I.M.-a proizveo lažnog terorista pod nazivom Mandarin kako bi prikrio svoje eksplozivne nesreće Extremisa. Ali tada je Marvelov jedan snimak “All the Hail the King” ugledao glumca Trevora Slatteryja, koji je igrao Killianovog Mandarina, kako su ga snage pravog Mandarina, mitskog gospodara zločina, oslobodile iz zatvora. Ovaj sjenoviti lik, koji će se prvi put pojaviti u Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, definitivno je vani. Da, razumijemo zašto je obično želio ostati u pozadini, kao teško povjerljiva legenda, ali ako je ikad došlo vrijeme da izađe van iz ormara, tada je to trebalo biti za borbu protiv Thanosa.

Preživjeli Nova Corps članovi

Preživjeli Nova Corps članovi

Rečeno nam je, brzo, u Avengers: Endgame, da je Xandar bio potpuno uništen tijekom Thanosovog pritiska da dobije Kamen moći. Pretpostavljamo da je Nova Carstvo uništeno zajedno sa svojim matičnim planetom, ali to možda nije slučaj. Možda postoje vani zastrašujući pripadnici Nova Corps. A možda bi im trebalo dosta vremena da dovuku svoje guzice na Zemlju kako bi pomogli poraziti Thanosa.

Bilo tko s Marvel TV

Bilo tko s Marvel TV

Očigledno je da je ovo bilo onemoguće. Kad se pokrenuo Marvel TV, serije su bile izravno povezane s MCU-om. Agenti SHIELD-a drastično su pogođeni događajima Captain America: Winter Soldier i Marvel na Netflix pokazuju izravno upućivanje na napad na New York iz The Avengersa. No kako su godine prolazile, bilo je jasno da je to jednosmjerna ulica. Marvel filmovi nikada nisu navodili TV serije. A kad je došlo vrijeme da Phil Coulson i njegova TV ekipa eventualno uđu u borbu na kraju Avengers: Age of Ultron, film je samo iskoristio Nicka Furyja i neke slučajne agente kako bi popunio prazninu. Nakon nekoliko godina, jedva je postojala veza između filmova i TV serija uopće. Žao mi je što nema Defendera koji brane svemir od kozmičkih stvorenja.

Similar Posts