James Gunn podijelio listu filmova za gledanje tijekom Koronavirus karantene

James Gunn podijelio listu filmova za gledanje tijekom Koronavirus karantene

Opasnost zaraze Koronavirusom je natjerao ljude diljem svijeta na samo-izolaciju, a i toliko toga se pogasilo u svijetu, uključujući gotovo cijelu filmsku industriju. Datumi izlaska filmova poput A Quiet Place Part II, New Mutants, F9, No Time to Die, Mulan i mnogih drugih su odgođeni zbog Koronavirusa, što znači da ljubitelji filmova neće imati ništa novo za gledati neko duže vrijeme. Međutim, to samo znači da je vrijeme za gledanje nekih klasika ili filmova koje nikako ništa stigli pogledati. S ogromnim brojem filmova za gledati online, možda ne znate gdje bi počeli. Ako ne to slučaj, ne brinite, jer je James Gunn odlučio podijeliti putem svog Twitter profila listu od 10 filmova za gledanje dok se nalazite u karanteni.

Gunnov tvit uključuje filmove poput Bob & Carol & Ted & Alice (1969), Villainess (2017), Pretty Poison (1968), The Wanderers (1979), Mother (2009), One Cut of the Dead (2017), The Bad Lieutenant: Port of Call – New Orleans (2009), The Yellow Sea (2010), Hail the Conquering Hero (1944) i Duck You Sucker (A Fistful of Dynamite) (1971).

Ispod u originalnoj objavi možete vidjeti i Gunnove opise svih tih filmova (morate kliknuti na poveznicu, pa otići na prikaži bit razgovora).

Similar Posts