Vin Diesel spominje Paula Walkera i otvara priče o Brian O'Connerovom povratku u Fast & Furious

Vin Diesel spominje Paula Walkera i otvara priče o Brian O’Connerovom povratku u Fast & Furious

Postoji toliko puno misterija oko Fast and Furious 9, a mi ćemo sada, zahvaljujući Koronavirusu, morati čekati više od godinu dana da ih saznamo. Unatoč Vin Dieselovom inzistiranju da F9 izađe u kina ovog svibnja, Universal je odlučio pomaknuti film za travnja sljedeće godine. Jednako toliko ćemo vjerojatno morati i čekati da saznamo službeni odgovor na Brian O’Connerovu glasinu. Vraća li se Paul Walkerov lik? Diesel je sada dodao ulje na vatru svojom novom Paul Walkerovom objavom.

Kao što fanovi Fast & Furious franšize znaju, Paul Walker je preminuo 30. studenog 2013. u 40toj godini, ali njegov lik Brian O’Conner je i dalje živ. Walkerova uloga u Fast 7 je dovršena uz pomoć njegove braće, Codyja i Caleba koji su ga zamijenili u filmu. Brian i Mia Toretto imaju dvoje djece u franšizi, a s obzirom na to da je glumica Jordana Brewster, koja glumi Miu, potvrdila da se vraća za F9 – nakon što je preskočila Fast 8, aka The Fate of the Furious – to je navelo fanove da se zapitaju znači li to da će se i Brian vratiti.

Uz to, Paul Walkerov brat Cody Walker je posjetio set snimanja filma Fast and Furious 9 i Vin Diesel je podijelio sliku s njim. Je li on bio tamo samo u posjeti ili je bio u službenom obliku, što podrazumijeva vraćanje Briana kroz neke oblike vizualnih efekata?

S time na umu, pogledajte novu Vin Dieselovu objavu s Pablom – njegovim nazivom za Paula Walkera.

Je li to slučajna objava ili nam time želi reći da se Brian vraća?

Čak i u slučaju da se lik Brian O’Connera ne vrati za F9, možemo biti gotovo sigurno da će naći neki način za vratiti ga u posljednjem nastavku franšize Fast 10, koji toliko puno znači Vin Dieselu, a pogotovo ako je zaista i posljednji film sage. Postoji veliki broj načina kako to mogu napraviti da nije jezivo, poput toga da se nalazi u sjeni ili ako ga vidimo samo od iza. Paul Walker je definitivno imao želju nastaviti s Fast & Furious sagom, pa iako ne možemo znati njegove želje u ovom slučaju, ljudi najbliži njemu znaju koliko je volio Fast Obitelj.

Što mislite o ponovnom vraćanju ovog legendarnog i originalnog lika Fast sage?

Druge je zanimalo i ovo...