Jesse Eisenberg potvrđuje da bi volio ponovno glumiti Lexa Luthora nakon Justice League

Jesse Eisenberg potvrđuje da bi volio ponovno glumiti Lexa Luthora nakon Justice League

Jesse Eisenberg je upravo potvrdio da bi volio ponovno glumiti ulogu Lexa Luthora nakon Justice League filma.

Zvijezda je sjela za intervju s In The Panda kako bi razgovarao o Vivarium i nekim drugim filmovima u kojima se pojavljuje. Kada je došlo vrijeme da pričaju o Zack Snyderovom DCEU, Bio je laskav kao i uvijek.

Čini se da je Eisenberg iskreno uživao u prilici prenijeti Luthera na velike ekrane u filmu Batman v. Superman: Dawn of Justice. Čak je i spomenuo malu kredit scenu na kraj Justice League filma.nogi fanovi se pitaju što je moglo biti da je Snyderov plan išao po planu.

“O da, ja bi jako volio ponoviti jer je to bio tako cool lik,” Eisenberg je započeo. “Glumiti zlikovca u superherojskom filmu je vrlo zabavno. Dobri tipovi su ok, ali negativci su zabavniji zato što su malo više neobuzdani. Naravno, heroj uspjeva preživjeti. Ali negativac ima sve zabavne dijaloge. Ne znam za prvi dio, ali drugi dio je definitivno nešto u što bi mogao biti umješan.”

To nije prvi puta da je Eisenberg upitan jel bi želio ponoviti ulogu Lexa Luthora, ali odgovor je ostao otprilike isti. Ipak, unatoč svoj želji, pa čak i fanovima kojima se svidio njegov prikaz ovog kultnog negativca, on nažalost sumnja da će ponovno imati prilike glumiti tog lika u nadolazećim DC filmovima.

Similar Posts