Dwayne Johnson kaže da će Black Adam započeti kao negativac u DCEU

Black Adam glumac Dwayne ‘The Rock’ Johnson kaže da će njegov kultni lik započeti svoju karijeru u DCEU kao negativac. Dwayne Johnson ima vrlo zauzet raspored ispred sebe s Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw koji samo što nije došao i hrpom drugih filmova prije DCEU filma Black Adam. Tijekom nedavnog intervjua za ComicBook.com, Dwayne Johnson je priča o Black Adamovom dugo očekivanom debiju u DCEU:

“Black Adam, kako on započinje, on započinje kao negativac. Onda, on postaje anti-heroj. A onda bi on mogao postati heroj ili možda i ne bi.”

Zvuči kao da će Dwayne Johnsonov Black Adam biti vrlo kompliciran lik. U međuvremenu, Dwayne Johnsonov produkcijski partner Hiram Garcia nije bio tako spreman ići duboko u detalje. Također je razgovarao u intervju, rekavši:

“Pa, vi ćete upoznati osobu koja prolazi kroz putovanje,” Garcia je rekao. “I ja mislim da je ideja, gledajte, mi očigledno znamo korijenje Black Adama. On je stvoren kao negativac. I kroz ljubav fanova i kroz neke odlične scenariste i pričanje priča, on se pretvara u anti-heroja. Anti-heroj je lik koji je oduvijek voljen i mi smo odgovorili na to. Ali mi razumijemo da je tu bilo puno aspekata Black Adama kroz njega. Ali u konačnici to je tip koji ima moralni kompas iskrivljen djelomično. I na kraju on je tip kojeg je oduvijek pokretala njegova obitelj i što se s njima događa. I on nikada nije protiv toga da pusti pakao na vas ako ga pređete. Tako da mislim kada dodate te elemente DNA; to su stvari kojih smo svjesni.”

Kada je upitan može li reći koji će se još DC Comics likovi pojaviti, Garcia se smijao i rekao “apsolutno ne.”

Dwayne Johnson ima dugačku listu filmova koji mu stižu. Osim Black Adam i  Hobbs & Shaw, on će glumiti i u  Jumanji: The Next Level, Jungle Cruise i Red Notice.

Radujete li se napokon vidjeti Dwayne Johnsonov Black Adam film?

Similar Posts