Deadpool scenaristi potvrđuju da će franšiza ostati R-Rated u Marvelovom Filmskom Svemiru

Deadpool 2 – prvi službeni Posteri i jedan stari Urnebesni Deadpool Video!

Stigao je prvi, službeni poster za nadolazeći Deadpool 2 film, uz to objavljujemo jedan stariji, ali urnebesni Deadpool video (nije iz filma)!

Deadpool je objavio duhovitu montažu, na kojoj heroj (Ryan Reynolds) i njegova djevojka Vanessa (Morena Baccarin) ‘slave’ praznike. S nadolaskom Američkog Dana Zahvalnosti, stigao je i prvi službeni poster za nadolazeći Deadpool 2 film, a i Ryan Reynolds ga je objavio na svom službenom Twitter profilu, kako ‘njegova’ obitelj slavi taj praznik.

Iako nismo imali previše detalja oko priče nastavka, osim dodatka Josh Brolina kao Cable i Zazie Beetz kao Domino, poster potvrđuje povratak TJ Miller kao Weasel uz neke druge likove iz Deadpool filma. Ne znamo točno kako bi njegov Dan Zahvalnosti izgledao, ali vjerojatno krvavije nego ovaj na slici.

Povezane vijesti s Wade Wilson, pokazuju pametnu promociju lika i nastavka filma na naslovnici i stranicama Good Housekeeping časopisa. Ne baš najprirodnija kombinacija, ali definitivno donosi neke nove recepte, kao i osobno pismo od Wadea.

“Deadpoolova želja da bude u Good Housekeeping je bila impresivna – u početku nismo znali tko je on, a kamoli da je ljubitelj časopisa,” izjavljuje Jane Francisco, Editor i Glavni Kuhar u Good Housekeeping. “Ali nakon uzastopnih pokušaja da ignoriramo njegovu … strast … došli smo do kompromisa. Pojavit će se u jednom izdanju, ako obeća da će prestati ostavljati pakete skrbi u našim uredničkim kućama, te ako pristane na to da se ne približava na bliže od 50-foot udaljenosti od naših Good Housekeeping ureda i zaposlenika.”

“Nakon godina tjednih emailova i nebrojenih goluba pismonoša, Good Housekeeping ja napokon uzvratio moj poziv,” kaže Deadpool. “I dok je to ispunjenje sna, očigledno imamo različit pogled na definiciju ‘odmora’…”

Deadpool 2 dolazi u kina 01. lipnja 2018 godine.

U nastavku pogledajte ovaj stariji, ali odličan video uradak.

Similar Posts