Tom Holland objavio prvu fotografiju sa snimanja ‘Spider-Man 3’

Tom Holland već neko vrijeme marljivo radi na setu novog Spider-Man filma. Prva službena slika Hollanda u još uvijek neimenovanom nastavku pogodila je Instagram, i premda ne otkriva gotovo ništa o novom filmu, barem je dala neki kakav-takav pogled na omiljenog čovjeka pauka.

Holland je sliku podijelio na svom osobnom Instagram računu, što znači da ne postoji šansa da ju apsolutno nije smio podijeliti. (Holland je slavno imao problema s čuvanjem tajni MCU-a, što je samo jedna od mnogih stvari zbog kojih je toliko simpatičan poput webslingera – jednako je uzbuđen zbog toga kao i mi.) Na slici se Holland čini skvrčenim u onome što izgleda redizajn kostima Spideya iz Spider-Mana: Far From Home, noseći dodatnu zaštitnu masku za lice preko svog kostima. Sliku prati natpis „Nosi masku. Ja nosim dvije…” Dakle, drugim riječima, njega covid sigurno neće taknut.

Obožavatelji su prilično uzbuđeni za Spider-Mana 3. Nakon iznenadne najave da će Jamie Foxx ponoviti svoju ulogu Electroa iz filma The Amazing Spider-Man 2 iz 2014. godine, pretjerano se nagađalo da bi ovaj obrok mogao predstaviti multiverse iz Spider-Mana: Into Spider-Verse u MCU kanon. Tim glasinama pojačava činjenica da će se i Doctor Strange Benedicta Cumberbatcha pojaviti kao novi mentor Spider-Mana, vežući se za upadljivo naslovljeni nastavak Doctor Strange In the Multiverse of Madness. (To je upravo ovdje u naslovu, narode.)

Spider-Man 3 trenutno je zakazan za izlazak 17. prosinca 2021.

Similar Posts