Marvel će uvesti Deadpoola u MCU filmom Spider-man 3 [glasine]

Marvel će uvesti Deadpoola u MCU filmom Spider-man 3 [glasine]

Jedno od važnijih pitanja za Marvel Studios je kako nastaviti dalje s vrlo uspješnom Deadpool franšizom unutar njihovog svemira. Sada kada se tinta osušila na ugovoru između 20th Century Fox i Walt Disney Company, producent Kevin Feige ima dilemu u svojim rukama kada dođe do načina na koji da uvede Ryan Reynoldsa u svoj Marvelov Filmski Svemir.

Novi izvještaji iz MCU Cosmic indiciraju da Feige i njegov okrugli stol razmatraju različite opcije za ići naprijed, nadajući se kapitalizirati uspjeh koji je Reynolds zaradio filmovima Deadpool i Deadpool 2, kao i PG-13 verzijom koji je izašla oko Božića.

Marvel će uvesti Deadpoola u MCU filmom Spider-man 3 [glasine]

Prema toj fanovskoj stranici, Feige i Marvel Studios razmatraju tri moguća puta, barem, kako bi uveli Deadpoola u Marvelov Filmski Svemir. Te opcije uključuju ići naprijed filmom Deadpool 3, ili uključivanjem lika kroz Disney+ serije (što bi vjerojatno smanjilo žestinu lika koju smo navikli gledati u filmovima), ili čak ga napraviti velikim dijelom njihovog trećeg Spider-man filma, što bi dali Sony Pictures njihov dio te pite.

Ništa od ovoga naravno nije potvrđeno. Disney+ serija se čini vrlo nevjerojatnom, s obzirom na to da se oni na njoj drže obiteljskog programa i teško da bi dali Reynoldsu slobodu koju je imao u prva dva filma. Uz to, oni su rekli da Disney+ nikada neće oživjeti Netflixove Marvel serije zato što su previše brutalne za njihovu streaming mrežu.

Opcija da ga uključe u nastavak Spider-man: Far From Home se čini jednako nevjerojatnom zbog jednog ključnog razloga: Disney neće vidjeti ništa od tih profita. Sony distribuira Spider-man filmove i zarađuje sve novce od njihovih uspjeha, ali Marvel i Disney dobivaju dodatnu izloženost i veliki udio u prodaji robe. Teško je povjerovati da bi uveli jednog od njihovih najpopularnijih likova u filmu u kojem neće zaraditi novce na kino blagajnama.

Sve su ovo samo glasine za sada, ali budite sigurni da Marvel Studios ima planove za što učiniti s ovim likom u budućnosti. Možda će njegov film nazvati Deadpool: Annihilation…

Similar Posts