Alien Enterprise: pogledajte prve Teasere za 'Alien' prošireni svemir

Disney & Ridley Scott žele ‘Evoluirati’ Alien sagu

Kao što svi znamo, Disney je nedavno kupio Fox – uključujući Alien seriju filmova. I dok se većina nas brinula da će Disney ostaviti ovu sagu negdje po strani da trune, jučer se oglasio Ridley Scott osobno i rekao da oni razgovaraju o budućim nastavcima.

Scott je rekao:

“Dođete do trenutka kada kažete, ‘Ok, to je umrlo. Ja mislim da je Alien vs. Predator bila luda ideja. I ja nisam baš siguran jel to bilo dobro ili ne, ne znam. Ali to je nekako spustilo zvijer. I ja sam im rekao, ‘Čujte, možete to oživjeti, ali morate se vratiti na početak i napraviti prequel, ako želite.’ Tako da idemo do Prometheusa, koji zapravo nije bio tako loš. Ali znate, u njemu nema aliena, osim bebe koja se prikaže na kraju, moguće. Mislim, imalo je siluetu aliena, zar ne? The Alien [originalni koncept] je unikatno povezan s Majkom Prirodom. Dolazi od kukca koji polaže jaja unutar insekta koji ne sumnja ništa. I čineći to, forma jajeta će postati domaćin za to novo stvorenje. To je odvratno. Ali to je što je bilo. Ali ne možete to nastaviti ponavljati jer postane dosadno.”

Alien Enterprise: pogledajte prve Teasere za 'Alien' prošireni svemir

Scott koristi Star Trek kao usporedbu:

“Pa evo nas, 50 godina kasnije, Bog ih blagoslovio, oni su održali [Star Trek] živim i nastavili s njim kroz njegovu evoluciju. Ali mislim da je teže održavati zvijer živom toliko dugo. Mislim da je to jako teško. Šala se potroši. Jednom kada ste to vidjeli dva puta, tri puta, više nije zastrašujuće.”

On dodaje:

“Hajde, ostavite to iza, i provjerimo kako to može evoluirati. Tako da mi gledamo u što ćemo evoluirati.”

Alien (1979) je režirao Ridley Scott, prema scenariju kojeg je napisao zajedno s Dan O’Bannonom (The Return of the Living Dead). Zvijezde filma su Sigourney Weaver, Tom Skerritt, Veronica Cartwright, Harry Dean Stanton, John Hurt, Ian Holm i Yaphet Kotto. U travnju je izašla 40ta godišnjica 4K ULTRA HD & Blu-ray.

Trailer filma Alien:

Similar Posts