7 najboljih HOROR filmova

5 nadolazećih horor filmova

Listopad je mjesec u kojem Amerikanci slave Halloween, a ljubitelji horor filmova uživaju u svom omiljenom žanru. Donosimo vam 5 nadolazećih horor filmova, na koje mislimo da trebate obratiti pažnju ako ste ljubitelji horor žanra. 

Mayhem

5 nadolazećih horor filmova

Pritisak rada u uredima je doveden do ekstrema u ovom akcijskom horor filmu, koji nam dolazi u studenom ove godine. Bivša zvijezda Walking Dead, Steven Yuen, glumi odvjetnika kojem je smjestio bivši kolega s posla, kako bi dobio otkaz. Uz to baš tog dana zrakom prenošeni virus je napao zaposlenike u uredu i pretvorio ih u poludjele prijenosnike.

Redatelj Mayhem je Joe Lynch, koji je prije režirao Wrong Turn 2 i Everly.

Trailer: The Ritual (2017)

Grupa studenata udružuje se za put u šumu, ali nailaze na prijetnju u šumi, koja ih proganja.

The Ritual je Britanski horor film, pravljen prema knjizi istog imena iz 2011 godine od Adam Nevill. Redatelj filma je David Bruckner, scenaristi Joe Barton i Adam Nevill, a zvijezde filma su Rafe Spall, Robert James-Collier, Arsher Ali, Sam Troughton, Paul Reid, Maria Erwolter i Kerri McLean. Film dolazi u kina (UK) 13. listopad 2017.

Death House

5 nadolazećih horor filmova

Redatelja B. Harrison Smith, film prati zarobljeni par federalnih agenata u zatvoru, tjerajući ih da se bore kako bi pobjegli i spasili se od hrpe poludjelih zatvorenika.

Zvijezde filma su, već isprobani glumci u horor žanru, Kane Hodder (Friday the 13th), Barbara Crampton (Re-Animator), Bill Moseley (Texas Chainsaw Massacre 2), Dee Wallace (The Howling), Camille Keaton (I Spit On Your Grave), Michael Berryman (The Hills Have Eyes), Tony Todd (Candyman), Sid Haig (The Devil’s Rejects) i Adrienne Barbeau (The Fog). Death House dolazi u kina u siječnju 2018 godine.

The Nun

Scenarist filma je James Wan, koji je već radio na tri velike horor franšize – Saw, Insidious i The Conjuring, sve filmovi koji su imali svoje nastavke u 2017 godini. S obzirom na uspjeh Conjuring spinoff filma Annabelle: Creation, dolazi nam novi spinoff film iz te franšize, naziva The Nun.

Redatelj Corin Hardy, koji je radio na hororima The Hallow i prvi je u redu za praviti remake filma The Crow, The Nun je smješten prije Conjuring i Annabelle filmova. Glume Hateful Eight, Demián Bichir kao svećenik koji istražuje sumnjivo samoubojstvo časne sestre, s Taissa Farmiga (sestra od Conjuring zvijezde Vera Farmiga) glavnom glumicom koja, nagađamo, nije do kraja mrtva. Film dolazi u srpnju 2018 godine.

Halloween

5 nadolazećih horor filmova

John Carpenterov Halloween je jedan od najstrašnijih horor filmova kasnih 70′, a uskoro, vjerojatno i 2018 godine.

Halloween, prijašnji remake, je napravio redatelj Rob Zombie, ali ova nova verzija će biti od redatelja David Gordon Green, redatelja filmova George Washington i All The Real Girls, kao i komedije Pineapple Express. Nije točno poznato hoće li ovaj film biti remake, nastavak ili nešto potpuno drugačije, ali originalna zvijezda filma Jamie Lee Curtis se vraća, a i Carpenter je kreativno umješan. Bez iznenađenja, film dolazi iduće godine u listopadu. Sretan vam Halloween!

 

Bit će tu još hrpa filmova, ali evo par naših preporuka za pratiti. Neki zbog zvučnih imena, neki zbog radnje, a neki zbog prijašnjih velikih filmova.

Druge je zanimalo i ovo...