Recenzija: Infinity Chamber

Recenzija: Infinity Chamber

Muškarac zarobljen u automatiziranom zatvoru mora nadmudriti računalo, kako bi pobjegao i pronašao izlaz natrag u svijet, koji je možda već uništen.

Žanr filma:

Sci-fi, triler

Redatelj:

Travis Milloy

Scenarist:

Travis Milloy

Glumci:

Christopher Soren Kelly, Cassandra Clark, Chuck Klein

Recenzija: Infinity Chamber

Infinity Chamber je novi znanstveno-fantastični film s iznenađujućim zapletima od redatelja/scenarista Travis Milloy, koji je prije toga radio kao izvršni producent Ben Foster/Dennis Quaid filma Pandorum.

Glumi Christopher Soren Kelly kao Frank Lerner, muškarac koji živi u budućnosti, pod prismotrom, automatiziranog ISN sigurnosnog računala. On je stavljen u taj ‘zatvor’ bez suđenja, pod kontrolom HOWARD (Jesse D. Arrow), računala čiji je cilj održati ga na životu dok njegov ‘proces’ suđenja traje, a osim što ga održava na životu on sadrži uređaj koji pregledava siječanj Franka i traži dokaze koji bi ga osudili ili oslobodili.

Ovaj interesantan, nisko-budžetni, znanstveno-fantastični film mi se vrlo svidio. Moguće da neće svima, prvenstveno zbog relativno sporog odvijanja događaja i činjenice da je u filmu gotovo samo jedan glumac i to u jednoj, odnosno dvije prostorije kroz cijeli film. Ali ono što nudi je jedna vrlo zanimljiva, misteriozna priča, s nekoliko zanimljivih obrata i mora se pozorno pratiti kako bi se uspjelo sve povezati.

Ne pretjerano poznati Christopher Soren Kelly je sasvim dobro odglumio ulogu, gotovo jedinog glumca u filmu i pokazao da je, vrlo vjerojatno, spreman i za neke veće uloge.

Ako ste ljubitelj serije Black Mirror ili općenito volite razne znanstveno-fantastične filmove, onda je ovaj film svakako moja preporuka. Ugodno iznenađenje.

Similar Posts