X-Men se vraćaju u nova tri filma

X-Men se vraćaju u nova tri filma

Fox je objavio datume izlaska svoja nova tri X-Men filma, te naziv X-Men 7 filma.

Jučer je objavljeno da će se novi X-Men film zvati Dark Phoenix. Tako su objavili da će u 2018 imati ukupno tri filma iz X-Men franšize. Dark Phoenix, Deadpool 2 i New Mutants. Time će pokušati parirati Disneyu i Marvelu.

Nije tajna da Fox već duže vrijeme želi napraviti reboot Dark Phoenix sage koja je počela 2006 u filmu X-Men: The Last Stand u kojem je već obrađena ova priča, mada mnogi gledatelji misle da je to učinjeno dosta loše.

X-Men se vraćaju u nova tri filma

Prema The Hollywood Reporter, Dark Phoenix će imati Jean Grey u glavnoj ulozi. Priča će pokazati kako je Jean postala Phoenix Force.

Ova kozmička sila preuzima mladu mutanticu i na kraju ju pretvara u jako destruktivno biće.

Kao što je prije spominjano, dugogodišnji X- Men scenarist i producent Simon Kinberg je glavni izbor za redatelja. To bi mu ujedno i bio prvi redateljski pothvat.

Film će biti direktni nastavak na 2016 X-Men: Apocalypse. Od glumaca je jedino potvrđena Sophie Turner u ulozi Jean Grey. Predviđa se da će Tye Sheridan reprizirati ulogu Cyclopsa, Alexandra Shipp glumiti ponovno Storm i Kodi Smit-McPhee ponoviti ulogu Nightcrawlera. X-Men: Apocalypse je završila First Class trilogiju, pa tako nije vjerojatno da će se vratiti glavna ekipa iz tih filmova, ali nije ni potvrđeno da neće. Jennifer Lawrence kaže da nema ništa protiv glumiti Mystique još jednom, a i Nicholas Hoult nema ništa protiv repriziranja uloge Beast.

Ranije ove godine potvrđeno je da će se James McAvoy vratiti kao Charles Xavier i da je film ovog puta stavljen u 90te godine. Ne zna se da li će se Michael Fassbender vratiti kao Magneto.

Možda najinteresantnija stvar je da Hugh Jackman više neće glumiti Wolverina, a Logan je vrlo važan lik ove priče. Dali to znači da ćemo dobiti novog Wolverina? Vidjet ćemo.

Dark Phoenix će biti u kinima od 02. Studenog 2018. Dolazi nakon New Mutants, koji se počinju prikazivati 13. Travnja 2018, te jako iščekivani Deadpool 2, koji dolazi u kina 01. Lipnja 2018.

Nažalost X-Men 7 neće biti uopće lako, jer ide protiv Disney rimejka filma Mulan koji se očekuje da će biti veliki kino hit i velikog Paramount Pictures filma za koji studio još nije želio objaviti naziv.

Similar Posts