Bivši Batman Ben Affleck zahvalio se Marvelovom Iron Manu Robert Downey Jr.-u

Bivši Batman Ben Affleck zahvalio se Marvelovom Iron Manu Robert Downey Jr.-u

Ben Affleck je bio na teškom putu posljednjih nekoliko godina, boreći se sa svojom karijerom kao glumac i filmaš, ali i u osobnom životu. Affleck je imao vrlo javan razvod od Jennifer Garner 2015. godine nakon što su bili u braku 10 godina, a par se i službeno rastao 2017. godine.

Taj propali brak je razotkrio Ben Affleckove borbe s alkoholom, depresijom i navodnom nevjerom i/ili uznemiravanje. Affleck se od tada biti vratiti na put trijeznosti i stabilnosti u svom životu, a u novom intervju bivša Batman zvijezda kaže da je Marvelov Iron Man Robert Downey Jr. bio jedan od njegovih glavnih oslonaca.

On zapravo zahvaljuje zvijezdama Marvelovog Filmskog Svemira, Robert Downey Jr. i Bradley Cooperu kao dvije velike poznate osobe koje su mu pomogle u njegovoj trijeznosti, u razgovoru s Diane Swayer na GMA:

“… Znate, shvatio sam da su mi Bradley [Cooper] i Robert [Downey Jr.] puno pomogli i podržavali me, i oni su predivni ljudi.”

Prije nego su postali svijetli popularne zvijezde u Marvelovom Filmskom Svemiru, Robert Downey Jr. i Bradley Cooper su prošli svoja ‘vatrena krštenja’ otriježnjenja. Cooper je imao zabrinjavajuću reputaciju korištenja supstanci početkom 2000tih, započevši svoj oporavak 2004. U isto vrijeme, Downey Jr već bio smatran gotovo propalim glumcem u Hollywoodu. Zapravo, kada ga je Marvel uzeo za ulogu početka njihovog MCU u filmu Iron Man iz 2008. godine, to je izgledalo kao veliki rizik. Međutim, Downey im je pripremio jedan od najvećih povrataka u Hollywoodu, a između njega i Coopera nije bilo puno boljih primjera kako se može vratiti na pravi put.

Affleck trenutno promovira svoj novi film The Way Back, sportsku dramu u kojoj glumi trenera koji se bori s alkoholizmom i depresijom dok inspirira neočekivanu ekipu košarkaša. Gotovo bi se moglo reći da će prebaciti svoj život, ili barem onaj ružniji dio na veliki ekran.

Similar Posts