Henry Cavillov Superman se bori s Dwayne Johnsonovim Black Adamom u novoj fantastičnoj fanovskoj slici koju je osobno tražio 'The Rock'

The Rock nas zadirkuje Black Adam i Superman okršajem

Black Adam napokon se priprema za produkciju koja će doći u kina krajem 2021. godine. Lik je postavljen da razbije lance i oslobodi svoju moć na svijet. Za razliku od ostalih super bića iz DC filmova, Dwayne Johnsonov Black Adam neće pokazati suzdržanost. Dok se mnogi raduju što će Black Adam rasti na velikom platnu i DC svemiru, također mnogi obožavatelji DC Comicsa žele vidjeti kako se Johnsonov Black Adam suoči sa Supermanom Henryja Cavilla. Kad su ga tijekom DC FanDomea pitali s kojim likom želi vidjeti da Black Adam dijeli zaslon, Johnson je zadirkivao obračun s posljednjim kriptonijancem.

“Pitanje je, ‘Ako biste mogli izabrati bilo kojeg poštenog lik da vam se pridruži u avanturi, tko bi to bio i zašto?”Johnson je objasnio tijekom Black Adamovog panela DC FanDome “Broj jedan izbor koga bih volio imati sa sobom u avanturi bi bila Wonder Woman, a ja ću ti reći zašto. Ne, znam što vi mislite, ‘Naravno da bi volio Rock!’ Ne, ne, gle, Gal je moj prijatelj. Vrlo mi je dobra prijateljica, ali lik Wonder Woman je onaj prema kome imam tako veliku poštovanje. Oduvijek sam mislio da će ova kombinacija Wonder Woman i Black Adam napraviti nevjerojatno druženje, ići zajedno na avanturu je nešto vrlo cool.”

Međutim, velika moguća zadirkivanje obračuna između Black Adama i Supermana uslijedila je trenutak kasnije: “Drugi dio ovog odgovora je, znate, uvijek sam mislio da bi moglo biti cool družiti se sa Supermanom. To bi bilo super i ja znači, nekako smo slični u pogledu svojih moći, snage i brzine, jer pogledajte, na kraju dana koji nikada ne znate. Black Adam i Superman mogli bi postati prijatelji ili ne.” Ovaj obračun se možda neće dogoditi u ovom prvom Black Adam filmu, ali u nekoj budućnosti DC filmova bi mogao.

Similar Posts