Hugh Jackman razmotrio bi napraviti 'Face/Off' remake s Ryanom Reynoldsom pod jednim uvjetom

Hugh Jackman razmotrio bi napraviti ‘Face/Off’ remake s Ryanom Reynoldsom pod jednim uvjetom

Hugha Jackmana nedavno je intervjuirao Sirius XM, a u razgovoru se našao i Ryan Reynolds. Kao što vjerojatno znate, glumci imaju neprestanu lažnu svađu koja je započela kada je Reynolds počeo gurati Jackmana da se pojavi kao Wolverine u filmovima o Deadpoolu. Jackman je to odbio i od tada napadaju jedan drugog na različite načine (ali sve zbog dobre zabave). Tijekom razgovora Jackmana su pitali što će dati Reynoldsu za njegov rođendan i razgovor se na kraju usmjerio na ideju o Face/Off remakeu.

“Prvo što mi je palo na pamet bila je igra koju smo igrali kao djeca. Jeste li ikad igrali tu igru, navikli smo je zvati Ring and Run. Tamo gdje kucnete na nečija vrata i pobjegnete”, objasnio je Jackman. “Kako se to ovdje zove? …. Ding Dong Ditch. Pa, naravno, moj stariji brat ga je odveo na sljedeću razinu, a kad ste došli otvoriti vrata, došlo je do zapaljenja paketa. Paket je bio ispunjen različitim količinama psećeg izmeta iz susjedstva. Pa biste ga istresli. To je prvo što mi je palo na pamet. Nešto poput toga, Ding Dong Ditch. Samo za zabavu… smiješno.”

Sugovornica, Julia Cunningham, spomenula je da bi neki obožavatelji projekata željeli vidjeti glumce zajedno. Naravno, spomenula je Deadpool 3, ali također je imala još jednu izvrsnu misao. “Vidjela sam nedavno da se oko Reddita priča kako bi mogli napraviti Face/Off remake gdje biste morali zamijeniti lica i ja mislim da je to potencijalno fantastična ideja.”

“Nisam to čuo”, odgovorio je Jackman. “Je li moguće snimiti ga tamo gdje zapravo nikada nismo zajedno? Je li to moguće?” Cijeli intervju možete pogledati u videu ispod.

Kao što vidite, Jackman bi razmotrio tu ideju pod uvjetom da ne mora raditi s Reynoldsom. Naravno, njihova svađa je namještena, a bilo bi ih pravo zadovoljstvo vidjeti kako mijenjaju tijela u Face/Off filmu, uostalom, kao što možete vidjeti na slici na vrhu članka, Reynolds je to već jednom učinio 🙂

Similar Posts