Najbolji Superhero trenuci 2018. godine (video klipovi)

Najbolji Superhero trenuci 2018. godine (video klipovi)

Ovo je bila fantastična godina za ljubitelje superhero filmova s hrpom nezaboravnih trenutaka, a mi vam ovdje donosimo video klipove najboljih trenutaka iz superhero filmova 2018. godine. 

Ovo je bila 10ta godišnjica Marvel Filmskog Svemira, a Marvel Studios je to proslavio s tri filma – a Black Panther i Avengers: Infinity War su čak i nominirani za Oscare. Sony je uspješno lansirao svoj Spider-Man spinoff svemir, s filmom Venom i animiranim Spider-Man: Into The Spider-Verse. Dok je 20th Century Fox odgodio svoja dva superhero filma, X-Men: Dark Phoenix i New Mutants, za sljedeću godinu, ali je ipak oduševio gledatelje i kritiku filmom Deadpool 2. Ovaj mjesec je i Warner Bros. pustio u kina svoj jedini DC film ove godine, odličnog Aquamana.

Nažalost, 2018. godina nam je donijela i tuge vezane uz superhero svijet, jer su dva tvorca stripovskih likova, prema kojima su neki od ovih filmova pravljeni, preminula – Stan Lee i Steve Ditko. Jedni od najvećih tvoraca u svim superhero svjetovima su nas napustila i jako će nedostajati.

U godini s ovoliko hitova i hrpom odličnih trenutaka, teško je izabrati najbolje i udovoljiti svima, ali mi smo se odlučili za ovih 10. Pogledajte ih u nastavku i kad ste već tamo, pretplatite se na naš YouTube kanal (nismo mogli sve klipove staviti na kanal)

10. BLACK PANTHER – KILLMONGEROVA SMRT

https://youtu.be/XskaDKWpdGQ

Black Panther završava emocionalno dok T’Challa gleda svog rivala Killmongera kako umire. To je snažan trenutak u kojem T’Challa pokazuje Killmongeru milost i pušta ga umrijeti dok gleda na svoju naciju Wakandu. On mu ponudi milost i liječenje; ali to je ne prihvatljivo Killmongeru, koji zna da će živjeti kao zatvorenik.

9. SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE – UPOZNAJEMO SPIDER-GWEN

https://youtu.be/nJ6WEOoJQuE

Spider-Man: Into The Spider-Verse je imao zaista izvrsnih trenutaka i likova, a jedan od najboljih je trenutak kada smo upoznali odličnu Spider-Gwen. Nju prvi puta vidimo u kostimu dok su Peter Parker i Miles Morales ostali nemoćni, a animacija nam dočarava njezinu fenomenalnu brzinu i agilnost.

8. AQUAMAN – BIJEG OD THE TRENCH ČUDOVIŠTA

https://youtu.be/OYuGgnimDXY

Aquaman redatelj James Wan se ispraksirao u pravljenju horor filmova, a kao rezultat toga smo dobili ovu odličnu scenu prvog susreta sa zastrašujućim čudovištima Trench.

7. BLACK PANTHER – WARRIOR FALLS

https://youtu.be/ZFXl6K_aIas

Ritualna bitka između T’Challe i Killmongera u Wakandi je jedan od najboljih dijelova Black Panther filma. Koreografija ove borbe je jedna od najboljih u 2018. godini.

6. AVENGERS: INFINITY WAR – THE DEATH OF SPIDER-MAN

Avengers: Infinity War je došao do užasavajućeg kraja kada je Thanos uspio u svom naumu da pobije pola svemira. Mnogi heroji su se u tom trenutku pretvorili u prašinu, a jedan od najdirljivijih je bio onaj od Peter Parkera/Spider-Mana, kojeg možete vidjeti u klipu.

Druge je zanimalo i ovo...