Četvrti film ‘Has Fallen’ serijala sa Gerardom Butlerom službeno najavljen

Četvrti film ‘Has Fallen’ serijala sa Gerardom Butlerom službeno najavljen

Gerard Butler reprizirati će svoju ikoničnu akcijsku ulogu Mikea Banninga u Night has Fallen, što će biti četvrti film akcijskog Has Fallen serijala.

Ric Roman Waugh, koji je režirao Angel Has Fallen, vraća se da režira nastavak za Millennium Media, koji također vraća Roberta Marka Kamena (Taken) da napiše scenarij.

Butler i njegov menadžer Alan Siegel producirat će film pod njihovim G-BASE, zajedno s Heidi Jo Markel iz Eclectic Picturesa, Les Weldon i predsjednikom Millennium Media Jeffreyjem Greensteinom, Jonathanom Yungerom i Yarivom Lernerom. Avi Lerner, Trevor Short i Boaz Davidson izvršit će produkciju u ime Millennium Media. Night has Fallen snimat će se u studijima Nu Boyana tvrtke Millennium Media u Bugarskoj i širom Europe.

Franšiza Has Fallen imala je fascinantnu putanju, jer je u početku bila viđena kao rip-off White House Down, iako je u kinima premašila taj visoko-budžetni Sonyjev film. Međutim, Olympus Has Fallen očito je bio superiorniji od filma Channinga Tatuma i Jamieja Foxxa. Grozni nastavak, London Has Fallen, prijetio je da će izbaciti cijelu franšizu sve dok Waugh nije vratio stvari na pravi put s Angel Has Fallen.

„Has Fallen putovanje nastavlja se i ne bismo mogli biti uzbuđeniji prihvatiti izazov nadogradnje ove voljene franšize s našim dragim prijateljima Alanom Siegelom i Gerardom Butlerom. Ovi filmovi ne vode se samo akcijom, već posebnim likovima i vezama Mikea Banninga i njegovih prijatelja, obitelji i neprijatelja ”, rekao je Greenstein. “Radujemo se što ćemo se ponovno udružiti s Ric Romanom Waughom iz Angel Angel Fallen kako bismo plijenili publiku širom svijeta na još jednom putovanju prepunom ovih dirljivih i zabavnih trenutaka, kao i jedinstvene i pojačane akcije i mračnog preokreta događaja koji će poslati ovaj sljedeći dio niz divlju i neočekivanu putanju.”

Druge je zanimalo i ovo...