Zack Snyder najavio da ima planove za Justice League nastavak i otkrio prvi pogled na Martian Manhuntera!

Zack Snyder najavio da ima planove za Justice League nastavak i otkrio prvi pogled na Martian Manhuntera!

Bila je to divlja vožnja za one obožavatelje koji su vodili kampanju za Zacka Snydera kako bi oživio svoju izvornu viziju Justice League, a unatoč svim prilikama, početkom ove godine objavljeno je da se Zack Snyder’s Justice League zapravo događa. Projekt će dobiti oblik četverodijelne serije za HBO Max, a premda je u početku objavljeno da neće biti ponovnih snimanja, sve se promijenilo kad se otkrilo da će Snyder snimati dodatne scene s članovima originalne glumačke ekipe . Malo po malo, Snyderova vizija pretvorila se u masovni i skupi pothvat za Warner Bros., no redatelj možda još uvijek nije završio sa svojom cijelom vizijom.

Dok je govorio tijekom live streama League of Mayhem iz The Nerd Queens, Zack Snyder zadirkivao je da ima planove za potencijalni nastavak Justice Leaguea koji će nastaviti priču o Darkseidu.

Ako ste bilo kojem glumcu u filmu rekli ‘pa, što se događa u filmu’ ili ‘što će se dogoditi kasnije’ ili bilo što za bilo koji film. I oni kažu: “Pa, dobio sam scenarij i super je, to nekako znam i …” Dakle, [glumac Darkseida Ray Porter] i ja smo razgovarali o tome i što je cool ili koji je pravi odgovor na neka pitanja. Pošteno je pitanje da me postavite, znate, poput onoga što kažem svijetu, znate, što se događa kad Darkseid dođe na Zemlju? Što onda? Znaš, je li to to? I mislim, čujte, istina je ta, jesam li napisao i jesam li i smislio cjelovitu priču – znam li što se događa kad Darkseid … da. Znam što se događa. Reći i nagađati o tome što je to i što bi to bilo uzbudljivo, mislim da je to dobra stvar.

Možda se sjećate da je, kada je Justice League prvi put najavljen, prvotno to bio dvodijelni film s Darkseidom koji će se pojaviti kao glavni negativac u drugom filmu, pa vjerojatno iz toga dolaze mnoge Snyderove neiskorištene ideje. Što se tiče hoće li Zack Snyder zaista dobiti priliku nastaviti svoju priču i izvan nadolazeće serije od četiri dijela, ne bih se kladio u to, ali opet, nisam se kladio ni da će se Snyder Cut postati stvaran, tako da što ja znam. Kako god bilo, vidjet ćemo još Darkseida kad Zack Snyder Justice League debitira na HBO Maxu 2021. godine.

Usputno, Snyder je otkrio i konceptualnu sliku koja daje pogled na Martian Manhuntera kojeg u DCEU dosad nismo vidjeli, ali je lik u DC stripovima poznat kao jedan od stalnih članove Lige Pravde.

Zack Snyder najavio da ima planove za Justice League nastavak i otkrio prvi pogled na Martian Manhuntera!

Similar Posts