Masters of the Universe live-action film ide na Netflix

Masters of the Universe reboot film dolazi 2020!

Sonyjev visoko budžetni He-Man and the Masters of the Universe je trebao doći u kina kasnije ove godine. Taj datum izlaska uplašio je mnoge fanove jer film treba započeti snimanje ovog ljeta – i nema baš nikakve šanse da film bude gotovo do prosinca, zar ne? Naravno da ne. A sada napokon imamo potvrdu da su sile iza ovog filma odlučile uzeti malo više vremena za pravljenje ovog reboota, jer je Sony konačno službeno potvrdio da će Masters of the Universe izaći 2020. godine. I dalje nema točnog datuma, iako su ovo dobre vijesti jer se sada produkcija filma može bolje posvetiti pravljenju velikih scena punih specijalnih efekata što se sigurno i očekuje za ovaj tip filma.

Masters of the Universe reboot film dolazi 2020!

Aaron i Adam Nee (Band of Robbers) zamijenili su David S. Goyer (Blade, The Dark Knight) kao redatelji ovog filma, a nedavno je objavljeno da će praviti ga prema potpuno novom scenariju od scenarista Art Marcum & Matt Holloway (Iron Man, Men in Black: International). Noah Centineo (To All the Boys I’ve Loved Before) je u pregovorima za glavnu ulogu He-Mana.

Sinopsis filma Masters of the Universe (1987):

“Kada zli Skeletor (Frank Langella) pronađe tajanstvenu moć zvanu Kozmički ključ, on postaje gotovo nepobjediv. Međutim, hrabri ratnik He-Man (Dolph Lundgren) pronalazi izumitelja Gwildora (Billy Barty), koji je stvorio ključ i ima drugu verziju. Tijekom bitke, jedan od ključeva se transportira na Zemlju, gdje ga pronalaze tinejdžeri Julie (Courteney Cox) i Kevin (Robert Duncan McNeill). Sada i He-Man i Skeletorove snage stižu na Zemlju u potrazi za moćnim oružjem.”

Verziju iz 1987. godine je režirao Gary Goddard prema scenariju od David Odell pravljenom prema He-Man and the Masters of the Universe od Mattela. Yoram Globus, Menahem Golan i Edward R. Pressman su producirali film u kojem su glumili Dolph Lundgren, Frank Langella, Courteney Cox, James Tolkan, Christina Pickles, Meg Foster i Robert Duncan McNeill. Goyer je i dalje scenarist i izvršni producent novog Masters of the Universe, koji dolazi negdje u 2020. godini. Snimanje započinje u Pragu tijekom srpnja ove godine.

Što mislite o Masters of the Universe reboot filmu? Koga biste voljeli vidjeti u kultnoj zlikovskoj ulozi Skeletora? Napišite nam u komentarima na našoj Facebook stranici.

Similar Posts