'Ace Ventura' Reboot na putu!

‘Ace Ventura’ Reboot na putu!

Čini se kako nam je još jedan reboot film na putu, ovog puta red je na Ace Ventura!

Film Ace Ventura: Pet Detective iz 1994 godine, priča o šašavom detektivu, s velikom ljubavi prema životinjama – na potrazi za Miami Dolphins nestalom maskotom – zaradio je preko $100 milijuna diljem svijeta i pretvorio Jim Carrey u ikonu komedije. Njegov uspjeh je proizveo i nastavak, Ace Ventura: When Nature Calls iz 1995 godine, koji je imao još veći uspjeh.

Sada, 22 godine kasnije, Morgan Creek Productions (koja mijenja svoje ime u Morgan Creek Entertainment Group) će pokušati oživjeti franšizu, ali nadamo se samo u duhu.

Prema David Robinson, predsjedniku Morgan Creek, kompanija je otvorena ili prema filmu ili prema TV seriji. Robinson je izjavio za Deadline:

“Željeli smo napraviti produkcijsko ponovno pokretanje. Budući da je priča epizodna i u prirodi, o detektivu za kućne ljubimce, mogla bi proći jednako dobro i u obliku filma i serije.”

Najveće pitanje je bilo hoće li Jim Carrey reprizirati jednu od svojih najpoznatijih uloga. To je još nepoznato, ali bio bi vrlo rado prihvaćen. Robinson je objasnio koncept u kojem bi Carrey predao štafetu; Morgan Creek predsjednica programa, Barbra Wall, dala je naslutiti priču o “davno izgubljenoj kućerci ili sinu Acea, koja mu se pojavi na vratima i preuzme ulogu.”

Kako god kompanija odluči krenuti s reboot detektiva za kućne ljubimce, fanovi na društvenim mrežama su već podijeljeni oko tog projekta. Dok su mnogi zainteresirani za novi film, dok god je Jim Carrey zvijezda filma, drugi ne žele da dobra stvar bude uništena. Kako god bilo, ako dođe do izrade, teško će biti ostvariti magiju originala.

Similar Posts