Pennywise glumac će glumiti Shawshank zatvorenika u novoj seriji 'Castle Rock'

Pennywise glumac će glumiti Shawshank zatvorenika u novoj seriji ‘Castle Rock’

Nova Stephen King serija ‘Castle Rock’ je u izradi, a jednog od zatvorenika, jednog od najpopularnijih filmskih zatvora, Shawshank, će glumiti glumac koji je fantastično utjelovio Pennywise, Bill Skarsgård.

Pennywise the Dancing Clown uzima mnoge razne oblike kako bi plašio djecu Stephen Kingovom gradići Derry, Maine. Glumac iza posljednje inkarnacije Pennywise, Bill Skarsgård, isto tako ima mnoge forme u većem King svemiru.

Skarsgård, od prije poznat po svojoj ulozi iz Netflix serije Hemlock Grove, dosegao je potpuno novi nivo slave, nakon što je utjelovio Pennywise the Dancing Clown u filmu It (2017). Ovaj 27 godišnji Švedski glumac će glumiti drugog lika u novoj Kingovoj seriji, koja će ići na Hulu, Castle Rock. Iako je još uvijek bez imena, barem znamo koga bi mogao glumiti u ovom malenom, jezivom gradiću.

Prvi teaser serije Castle Rock pokazao je par scena Skarsgård u kojima tiho sjedi iza rešetaka – ispada da su te rešetke bile u zatvoru. Shawshank State Prison iz Kingove knjige “Rita Hayworth and Shawshank Redemption,” točnije.

Flickering Myth je izvijestio da će Skarsgård glumiti “zatvorenika u Shawshank, koji je direktno povezan s André Hollandovim Henry Deaver, odvjetnikom za smrtne kazne.”

Skarsgård je jedini u ovom teaseru s bilo kakvim dijalogom, koji kaže na kraju svega: “Nemate nikakvog pojma što se ovdje događa, zar ne?”A s obzirom na to da ga u jednom trenutku vidimo kako hoda uz cestu u istom sivom odjelu kao u zatvoru, čini se kako bi mogao pronaći izlaz iz Shawshank u jednom trenutku.

Odbjegli zatvorenik, demonski automobili, serijski ubojice i psihotični psi će sigurno učiniti Castle Rock fantastičnom serijom. Jedva čekam.

Similar Posts