Noah Centineo je He-Man u Masters of the Universe filmu

Noah Centineo je He-Man u Masters of the Universe filmu

Sada smo i službeno dobili novog He-Mana. Zvijezda filma To All the Boys I’ve Loved Before i nadolazeći srcolomac Noah Centineo je već prošlog mjeseca povezan s ovom ulogom. Međutim, ta izvješća od prošlog mjeseca je trebao službeno potvrditi studio ili glumac, tako da nismo još ništa sigurno znali. Pogotovo ako uzmemo u obzir da je Masters of the Universe film već duo vremena u razvoju. Sada, Centineo je osobno potvrdio da je on novi He-Man.

Noah Centineo je nedavno bio gost na The Tonight Show. Intervju je započeo tako što je Jimmy Fallon primijetio sličnost između mladog glumca i Marvelove zvijezde Marka Ruffala, koji glumi Hulka/Bruce Bannera. Fallon we tada prebacio na glumčevu nedavnu reklamu za Calvin Klein, a nakon toga, na glasine da će on biti glavna uloga u nadolazećem Masters of the Universe filmu. Glumac nije okolišao, nego je odmah izjavio da, on je naš novi He-Man. Evo što je imao reći o tome.

Da, jesam. Imam sklonost biti u donjem rublju, ne znam zašto je to … Da, vrlo sam uzbuđen. To je velika prilika.

Noah Centineo je He-Man u Masters of the Universe filmu

Šala je bila direktna poveznica na nedavni reklamu za Calvin Klein i činjenicu da He-Man ne nosi ništa više od krznenog pokrivača. U svakom slučaju, to sada potvrđuje da dugo očekivani Master of the Universe reboot napokon ima svoju glavnu zvijezdu, a i da je projekt napokon toliko odmakao da su odlučili odabrati glavnu ulogu u filmu. Mi dobivamo vijesti o ovom projektu već jako dugo. I dok kamere ipak još nisu započele sa snimanjem, ovo je svejedno vrlo ohrabrujući znak.

Noah Centineo je He-Man u Masters of the Universe filmu

Noah Centineo nije (još) poznat po svojim velikim filmskim ulogama. Međutim, u zadnje vrijeme, karijera mu je krenula izrazito uzlaznom putanjom. Većina toga je počela Netflixovim vrlo uspješnim filmom To All the Boys I’ve Loved Before. On će se također pojaviti u nastavku, koji je trenutno u izradi. Kako je spomenuto u intervju, Centineo je prije tog filma imao oko 700 000 pratitelja na Instagramu. Sada ih ima preko 17 milijuna. Ne da želimo reći kako mu je to donijelo ulogu u filmu, međutim, toliko broj pratitelja sigurno ne šteti ničemu. On će se također pojaviti u Charlie’s Angels filmu kasnije ove godine, tako da ćemo dobiti pogled na njegove akcijske vještine prije nego utjelovi ulogu He-Mana.

Matt Holloway i Art Marcum, koji su pisali scenarij za Iron Man, su zaposleni pisati posljednju skriptu za ovaj nadolazeći film, s Aaron i Adam Nee (Band of Robbers) koji će ga režirati. Sony za sada još nema datum izlaska za Masters of the Universe, jer su ga nedavno maknuli sa zakazanog, koji je bio u prosincu ove godine. Čim saznamo nešto više o filmu izvijestit ćemo vas.

Similar Posts