BossLogic stvorio epski Justice League Snyder Cut poster za HBO Max

BossLogic stvorio epski Justice League Snyder Cut poster za HBO Max

#ReleaseTheSnyderCut pokret je prošlog tjedna dosegao svoj vrhunac, a fanovi se svakodnevno nadaju da će im Warner Bross. jednog dana uslišiti molitve. U ovaj pokret se sada uključio i BossLogic te stvorio epski fanovski poster za svoj Twitter profil. Darkseid i Steppenwolf su u fokusu ovog postera, koji je okupio i cijelu ekipu Justice League filma. Sve je to vrlo mračno i sumorno u kontrastu s onim što su neki obožavatelji Snyderove vizije vidjeli u drugoj verziji Justice League. Sada, kada su Ben Affleck, Gal Gadot i Ray Fisher izašli i podržali ovaj pokret on je dobio dodatnu težinu. Tu je dakako i sam originalni redatelj filma Zack Snyder, koji je već dugo glavni zagovornik izdavanja njegovog reza filma.

U nastavku možete pogledati ovaj epski BossLogicov poster Zack Snyderovog reza Justice League filma. Kliknite na njega za cijeli poster.

Joker je i dalje u kinima, a ljubitelje DC filmova čekaju i ovi hitovi Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) dolazi 07. veljače 2020, Wonder Woman 1984 dolazi 05. lipanj 2020, The Batman dolazi 25. lipanj 2021, The Suicide Squad dolazi 08. kolovoz 2021. i Aquaman 2 dolazi 16. prosinac 2022. godine.

Similar Posts