Avengers: Endgame Fanovi ogorčeni što Disney ne gura Robert Downey Jr.-a za Oscara [Reakcije u članku]

Avengers: Endgame Fanovi ogorčeni što Disney ne gura Robert Downey Jr.-a za Oscara [Reakcije u članku]

Sa sezonom ljetnih blockbustera iza nas, studiji počinju razmišljati o kampanjama za Oscare. I dok superherojski filmovi nisu baš potpuni stranci među nominacijama za Oscare, unatoč svojim uspjesima na kino blagajnama, oni nisu dobili jednaku pažnju na najprestižnijim filmskim nagradama. Avengers: Endgame je završio putovanje Robert Downey Jr.-ovog Tony Starka, koje je započelo 2008. godine filmom Iron Man, a neki Marvelovi fanovi su mislili da će Disney gurati ovog glumca za nominaciju na Oscarima za Najboljeg glumca, ali posljednji izvještaji tvrde da se to neće dogoditi.

Disney umjesto toga gura Avengers: Endgame film za Najbolji film, Najboljeg redatelja, Najbolji adaptirani scenarij, Najbolju fotografiju i Najbolje vizualne efekte, potpuno zanemarujući glumačke sposobnosti. Interesantno, Downey je već prije bio nominiran za Oscara, za Najboljeg sporednog glumca 2009. godine, nagradu koju je izgubio od Heath Ledgerove performanse The Jokera u The Dark Knight.

Kada su za ovo saznali ljubitelji Avengers: Endgame filma odlučili su svoje ne zadovoljstvo podijeliti diljem društvenih mreža. Njihove ogorčene reakcije pogledajte u nastavku.

Similar Posts