Marvel 'The Eternals' slike sa seta otkrivaju Angelinu Jolie kao Thenu u superherojskom odijelu i druge

Marvelov ‘The Eternals’ nam daje najbolji do sada pogled na Celestiala

Tijekom prikaza Earth’s Mightiest Show 2020 epizode, Marvel Studios je ponudio fanovima pogled na fantastičnu konceptualnu umjetnost za The Eternals, na kojoj se može vidjeti jedan član rase Celestialsa. Umjetnost, koja je prvi puta prikazana tijekom Disney’s D23 Expo prošlog kolovoza, pokazuje Celestiala u svemiru, s planetom i mjesecom u pozadini.

Slike Eternals konceptualne umjetnosti možete vidjeti ispod.

Marvelov 'The Eternals' nam daje najbolji do sada pogled na Celestiala

Detalji radnje The Eternals filma se za sada još drže u tajnosti, međutim, priča navodno prati ljubavnu priču između Sersi i Black Knighta.

Stvoreni od Jack Kirbyja 1976, Eternali su izmišljeni evolucijski rast čovječanstva koji posjeduju supermoći i dulji vijek života od normalnih ljudi. Njih su stvorili Celestiali prije milijun godina, a ova nadnaravna bića su rezultat genetičkih istraživanja što je dovelo do stvaranja dvije odvojene rase: Eternala i Devianta.

Redateljice Chloé Zhao prema scenariju od Matthew K. Firpo i Ryan Firpo, The Eternals zvijezde su Gemma Chan kao Sersi, Kit Harington kao Black Knight, Richard Madden kao Ikaris, Kumail Nanjiani kao Kingo, Lauren Ridloff kao Makkari, Brian Tyree Henry kao Phastos, Salma Hayek kao Ajak, Lia McHugh kao Sprite, Don Lee kao Gilgamesh, Angelina Jolie kao Thena i Barry Keoghan kao Druig.

The Eternals dolazi u kina 06. studenog 2020. godine.

Similar Posts