'The Eternals' službeno najavljen! Poznati glumci i datum izlaska!

‘The Eternals’ službeno najavljen! Poznati glumci i datum izlaska!

Konačno se dogodilo! Film The Eternals je službeno najavljen kao film Faze 4 Marvel Filmskog Svemira.

Na paneli u Hali H najavljeno je da ćemo The Eternals u kinima gledati 6. studenog 2020.!

Kao glavni glumci su najavljeni: Angelina Jolie, Richard Madden, Kumail Nanjani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Lia McHugh i Don Lee, dok će film režirati od prije poznata Chloe Zhao.

'The Eternals' službeno najavljen! Poznati glumci i datum izlaska!

Novi timski film o grupi The Eternals čiji bi fokus trebao biti na liku Sersi. Priča je smještena milijunima godina u prošlost, kada su bića pod nazivom Celestials genetski eksperimentirali na ljudima, stvarajući super-snažne pojedince kao i zlikovce poznate pod nazivom Deviants. Ove dvije grupe su se krenule boriti kroz povijest kako bi vidjele koja će postati ultimativna rasa. Ova priča uključuje ljubavnu priču između Ikarisa, muškarca vođenog kozmičkom energijom i Sersi, koja uživa u kretanju među ljudima.

U The Eternals filmu glume Richard Madden kao Ikaris, Kumail Nanjiani kao Kingo, Lauren Ridloff kao Makkari, Brian Tyree Henry kao Phastos, Salma Hayek kao Ajak, Lia McHugh kao Sprite, Don Lee kao Gilgamesh i Angelina Jolie kao Thena.

Napisali Matthew i Ryan Firpo (Ruin) u režiji Chloé Zhao (The Rider), The Eternals će dovesti u život drevne ljude kozmičkih moći po prvi puta u MCU.

Ponavljamo! The Eternals! U kinima 6. studenog 2020.!!!

Similar Posts