'Venom 2' - Tom Hardy nas zadirkuje borbom s Woody Harrelsonovim Carnageom u novoj slici

‘Venom 2’ – Tom Hardy nas zadirkuje borbom s Woody Harrelsonovim Carnageom u novoj slici

Post-kredit scena je upoznala Tom Hardyjevog Eddie Brocka s Woody Harrelsonovim Carnageom i fanovi od tada iščekuju obračun ove dvojice opakih Marvelovih stripovskih likova. Pojedinosti o nadolazećem Venom nastavku zasad su nepoznate, iako je Tom Hardy nedavno podijeli na svom službenom Instagram profilu kako bi nas zadirkivao potencijalnim obračunom između istoimenog anti-heroja i Woody Harrelsonovog Carnagea.

Na fotografiji su bile dvije animirane maske Venoma i Carnagea s natpisom koji se sastoji od znakova koji kažu: “We are Venom.” Čini se da Tom Hardy sugerira da može pobijediti Carnagea Woodyja Harrelsona dodavanjem emotikona šaka i eksplozija.

Pogledajte Tom Hardyjevu objavu na njegovom Instagram profilu koja pokazuje maske Venoma i Carnagea:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

W3’R’V3N0M2 ~ ???????♠️????

Objavu dijeli Tom Hardy (@tomhardy)

Redatelja Andyja Serkisa, prema scenariju Kelly Marcel, Venom 2 zvijezde su Tom Hardy kao Eddie Brock, Michelle Williams kao Anne Weying i Woody Harrelson kao Carnage. No Time to Die zvijezda Naomie Harris je nedavno krenula u razgovore za ulogu Shrieka u filmu.

Vjeruje se da je datum izlaska Venom 2 filma rezerviran za Sonyjev datum Marvelovog za sada bez naziva filma, koji je 02. listopada 2020. godine.

Što mislite, može li Tom Hardyjev Venom poraziti Carnagea?

Druge je zanimalo i ovo...