The Punisher zvijezda Ben Barnes u razgovoru s Marvel Studios oko nove superherojske uloge

The Punisher zvijezda Ben Barnes u razgovoru s Marvel Studios oko nove superherojske uloge

Posljednjih tjedana vladaju glasine da predsjednik Marvel Studiosa Kevin Feige razmišlja o dovođenju odabranih likova iz Netflixovih TV serija Marvel Televisiona u pravi MCU. Iskreno, to izgleda vrlo malo vjerovatno, što je vidljivo iz činjenice da je The Punisher zvijezda Ben Barnes (Billy Russo / Jigsaw) razgovarao o potpuno drugačijoj ulozi u ovom zajedničkom svemiru.

Tijekom nedavnog razgovora s Digital Spy, glumac je potvrdio da je razgovarao s Marvel Studios ranije ove godine o pridruživanju jednoj od njihovih nadolazećih franšiza. Nažalost za njega, zvuči kao da nije prošlo dovoljno vremena otkako je druga sezona serije The Punisher prikazivana na Netflixu!

“Razgovarao sam s njima o nečemu ove godine, ali bilo je malo preblizu rada na The Punisher, mislim, za njih”, otkrio je Barnes. “Ali, znate, oni imaju dokaz da možete – posebno ako je to bilo na TV-u, možete se vratiti i napraviti film ako postoji lik koji je pravi.” “Definitivno sam govorio o nekoliko superjunaka prošle godine”, zadirkivao je.

Ovdje se može navesti jako puno projekata na koje se on možda odnosi, a samo trebate pogledati Luke Cageovog Mahershala Alia (koji sada glumi Bladea) kao dokaz da se to može dogoditi. Međutim, ako će Marvel Studios nastaviti s recikliranjem glumaca iz ovih serija, sve je teže i teže vjerovati da će se likovi poput Daredevila i Jessice Jones nasumično pojaviti na velikom platnu!

Similar Posts