Robert Downey Jr. se navodno vraća kao Tony Stark/Iron Man za Marvelov Black Widow film

Robert Downey Jr. se navodno vraća kao Tony Stark/Iron Man za Marvelov Black Widow film

Stižu nam neke poprilično važne vijesti koje navodno kažu da će Robert Downey Jr. po posljednji puta reprizirati ulogu Tony Stark/Iron Man u nadolazećem Marvelovom Black Widow filmu.

Svi smo mislili da smo vidjeli zadnje od Robert Downey Jr. kao Tony Starka kada je taj lik ubijen u Avenger: Endgame filmu, baš poput i same Black Widow, ali sada se čini da će se glumac vratiti još jedan posljednji put kao Iron Man.

U svom izvješću na Saturn Awards, Deadline spominje da će se Downey Jr. vratiti kao Stark u Black Widow filmu koji nam dolazi sljedeće godine. To je pomalo brzinski ubačeno i otkriveno za nešto što bi trebalo biti jako velika vijest, pa se moramo zapitati da možda nažalost nisu pogriješili, međutim, Deadline je obično vrlo pouzdan izvor. Također, malo je čudno da ovo nije otkriveno ranije.

Robert Downey Jr. se navodno vraća kao Tony Stark/Iron Man za Marvelov Black Widow film

Na ovom događaju, 45tom Godišnjem Saturn Awards, Robert Downey Jr. je osvojio nagradu za Najboljeg glumca za svoj performans u filmu Avengers: Endgame.

Naravno, ako se ovo pokaže istinom to ne znači da će Iron Man biti oživljen. Potvrđeno je da se Black Widow film odvija između događaja u filmovima Captain America: Civil War i Avengers: Endgame. S obzirom na vremenski okvir odvijanja filma, Starkovo pojavljivanje ima smisla, iako je vjerojatno sigurno za pretpostaviti da to neće biti neka velika uloga.

Film “Black Widow” vidjet će Johansson kako ponovno glumi svoju ulogu, u avanturi koja će poslužiti kao neka vrsta prethodnice. U filmu će se pojaviti i Rachel Weisz, O-T Fagbenle i David Harbor. Film režira Cate Shortland.

Black Widow dolazi u kina 01. svibnja 2020. godine.

Similar Posts