‘Godzilla Vs. Kong’ navodno otkriveno novo potencijalno apokaliptično čudovište

‘Godzilla Vs. Kong’ navodno otkriveno novo potencijalno apokaliptično čudovište

Zbog bezbroj odgađanja, još uvijek je vrlo malo službenih pogleda u nadolazeći film Godzilla vs. Kong. Iako publika nažalost mora čekati do 2021. godine prije nego što konačno mogu pogledati novi film, što znači i dugo dok ne dobijemo neku vrstu trailera, pojavili su se uzbudljivi pogledi kroz puštene igračke. A jedna od procurjelih igračaka posredno je otkrila novo čudovište za nadolazeći film Godzilla vs. Kong, koji bi mogao donijeti kraj civilizacije.

Kao što možete vidjeti na slikama u nastavku, jedna od slika igračaka je za čudovište pod nazivom “Warbat.” Iako ne dobivamo puno informacija o novom čudovištu Godzilla vs Kong, Warbat, sa slike nove igračke čudovišta možemo reći da će to biti neka vrsta zmije sa krilima šišmiša.

Iza toga nema puno potvrđenog. Ali možemo preuzeti informacije iz ranijeg filma Godzilla: King of the Monsters i pokušati pročitati što bi moglo biti zadirkivanje u budućnosti franšize. Tijekom završnog slijeda filma, postoji mnoštvo uređenih rečenica. Jedna od njih glasi kao sljedeći redak:

“Ali koliko će vremena trebati da se požari probude i pošalju našu civilizaciju u kolaps”, prije nego što otkriju koordinate za tajanstveni hram.

Iako se ovo možda posebno ne odnosi na Warbat, to je podjednako dobra teorija kao i svaka druga. U međuvremenu ćemo jednostavno pričekati dok se ne otkriju dodatne informacije bliže datumu izlaska filma – što je, nadamo se, više od onoga što je dosad dato na paketima igračaka.

U filmu glume Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Shun Oguri, Eiza González, Jessica Henwick, Julian Dennison, Kyle Chandler i Demián Bichir.

Godzilla vs. Kong za sada dolazi u kina 21. svibnja 2021. godine.

Similar Posts