Tom & Jerry pomaknut datum live-action filma

Tom & Jerry pomaknut datum live-action filma

Warner Bros. je prvotno najavio da se voljeni duo Tom i Jerry vraća u novom live-action filmu 2021. godine, a od te prvotne najave, film je dodao neka velika glumačka imena. Čini se da se studio osjeća poprilično dobro i samouvjereno oko ovog projekta zato što je poprilično pomaknuo datum izlaska. Originalni datum izlaska je bio 16. travanj 2021. godine, ali fanovi će sada moći vidjeti ovaj live-action Tom & Jerry film 2020. godine, jer on sada izlazi 23. prosinca 2020. godine. To je vrlo dobar pokazatelj vjere u film, a mogao bi vrlo dobro proći u blagdansko razdoblju braneći se od ostalih velikih hitova. Što će drugo zauzeti mjesto Tom i Jerryja 2021. godine ostaje vidjeti.

Što se tiče live-action Tom i Jerry filma, redatelj je Tim Story, a producira ga Story i Sharla Sumpter Bridgett. Scenarij su navodno pisali Katie Silberman, April Prosser i Kevin Costello. Za sada nije poznato tko će, ako uopće itko, posuditi glas Tomu i Jerryju u filmu, jer je prvotno izvješće sugeriralo da uopće neće biti njihovih glasova kako bi bili u skladu s izvornim crtićima.

Tom & Jerry pomaknut datum live-action filma

U nekoliko prošlih mjeseci, film je dodao zvučna glumačka imena, među kojima su Chloe Grace Moretz kao Kayla, Michael Pena kao Terrance, Jordan Bolger kao Cameron, Christina Chong kao Lola, Pallavi Sharda kao Preeta i Camilla Arfwedson kao Linda Perrybottom. Ken Jeong, Colin Jost i Rob Delaney su također dio glumačke postave, ali za sada nismo sigurni koga će glumiti.

Moretz bi bila glavna zvijezda pored Toma i Jerryja, jer ona radi u hotelu u koji se Jerry useli, a tijekom tog procesa prijeti da će otkazati vjenčanje u kojem se hotel održava. Tada će zaposliti uličnu mačku po imenu Tom kako bi otpremio Jerryja, a kao što znate, tada pravi pakao kreće.

Tom and Jerry nisu bili na velikim ekranima od 1992. godine i filma Tom and Jerry: The Movie, koji je imao glasovnog Toma i Jerryja. Tomu je glas posudio Richard Kind dok je Jerryju glas posudila Dana Hill, ali čini se da će ovog puta taj kultni duo ostati tih, točnije, bez glasa. Ako ste gledali originalni crtić, znate da su prilično vješti u komuniciranju onoga što osjećaju i bez glasa, i ne možemo čekati da vidimo kako izgleda ovaj projekt.

Tom and Jerry bi trenutno trebao doći u kina 23. prosinca 2020. godine.

Druge je zanimalo i ovo...