10 Najboljih horor filmova 2018. prema Rotten Tomatoes

10 Najboljih horor filmova 2018. prema Rotten Tomatoes

Donosimo vam 10 najboljih horor filmova 2018. godine prema ocjenama kritičara na stranici Rotten Tomatoes. Slažete li se sa kritikom? 

Iako nisu svi ljubitelji filmova sretni s ocjenama kritičara, odlučili smo napraviti popis 10 najboljih horor filmova 2018. prema Rottenu. Večina ovih filmova je dobra, neki i odlični, ali zaslužuju li tako visoke ocjene? Za neke očigledno da, a vi pogledajte u nastavku kako su ih ocjenili i koji su to horor filmovi.

10. The Cleanse

The Cleanse (2016)

Rotten Tomatoes ocjena: 85%

Redatelj: Bobby Miller

Glumci: Johnny Galecki, Anna Friel, Kyle Gallner

Radnja ukratko: Muškarac slomljena srca odlazi na duhovnu obnovu kako bi se pročistio i spasio svoj slomljeni život. Tamo susreće drugu osobu slomljenog srca, te zajedno saznaju da ovo ‘čistilište’ ispušta više od svakodnevnih otrova… znatno više.

Povezano: Najbolji horor filmovi

9. Pyewacket

Pyewacket (2017)

Rotten Tomatoes ocjena: 85%

Redatelj: Adam MacDonald

Glumci: Nicole Muñoz, Laurie Holden, Chloe Rose

Radnja ukratko: Frustrirana tinejdžerica puna bijesa u naivnom pokušaju izvede okultni ritual kako bi dozvala vješticu da ubije njenu majku. No umjesto toga probudi se nešto drugo.

8. Upgrade

10 Najboljih horor filmova 2018. prema Rotten Tomatoes

Rotten Tomatoes ocjena: 86%

Redatelj: Leigh Whannell

Glumci: Logan Marshall-Green, Rosco Campbell, Richard Cawthorne

Radnja ukratko: Smješten u blisku budućnost, tehnologija kontrolira skoro sve aspekte ljudskog života. Ali kada se Grey, samo-identificiranom tehnofobu, cijelu svijet preokrene naglavce, njegova jedina nada za osvetom je eksperimentalni računalni čip usadak imena Stem.

7. Ravenous (Les affamés)

Ravenous (2017)

Rotten Tomatoes ocjena: 88%

Redatelj: Robin Aubert

Glumci: Marc-André Grondin, Monia Chokri, Charlotte St-Martin

Radnja ukratko: U malom udaljenom selu dijela Quebec, stvari su se promijenile. Stanovnici nisu više isti – njihova tijela se lome i okomili su se na svoje voljene. Šačica preživjelih odlazi sakriti se u šumu, tražeći druge poput njih.

6. Hereditary

10 Najboljih horor filmova 2018. prema Rotten Tomatoes

Rotten Tomatoes ocjena: 89%

Redatelj: Ari Aster

Glumci: Toni Collette, Gabriel Byrne, Alex Wolff

Radnja ukratko: Obitelj Graham počinje se raspadati nakon smrti njihove bake. Čak i nakon što je otišla, još uvijek baca tamnu sjenu nad obitelji, pogotovo njezinu samotnu tinejdžersku unuku Charlie, koja ju je uvijek neobično fascinirala. Kako ogroman teror preuzima kućanstvo, njihovo mirno postojanje raskomadano je, prisiljavajući njihovu majku da istražuju tamnije područje kako bi izbjegli nesretnu sudbinu koju su naslijedili.

Similar Posts