Breaking Bad (2008-2013) - Svijet filma

Breaking Bad film u izradi

Vince Gilligan, kreator originalne serije Breaking Bad i prequel serije Better Call Saul, ima spremnu skriptu za pravljenje filma u Breaking Bad svemiru. 
S obzirom na to da je Vince Gilligan bio vrlo zaposlen na Breaking Bad prequel seriji Better Call Saul, fanovi originalne serije sigurno nisu očekivali da on pravi film baziran na toj ideji. No tajanstven kakav je, to je upravo ono što je Gilligan radio.

Collider donosi da je Gilligan napisao skriptu i sprema se u redateljskoj ulozi ovog mjeseca započeti snimanje u Albuquerque. Navodno film ima kodno ime Greenbrier, ali osim toga, nikakvi drugi detalji nisu poznati.

Breaking Bad (2008-2013) - Svijet filma

Zaista, u vrlo strogoj tajnosti se drži ovaj film, koji tek treba potvrditi glumce i radnju, a jedino što znamo je da će biti smješten u Breaking Bad svemir. Hoće li biti prequel, nastavak, spin-off? To još treba biti objavljeno. Vjerojatno ćemo saznati više ako se na setu pojave glumci poput Bryan Cranston, Aaron Paul ili Anna Gunn.

Albuquerque Journal, koji je prvi primio ove vijesti, je načuo da će priča pratiti bijeg otetog muškarca i njegovu potragu za slobodom, iako bi to mogao biti i lažan sinopsis kako bi nam odvratili pažnju. Također nepoznato trenutno. Gdje će film završiti, u kinu ili na televiziji? Vrijeme će pokazati.

Za sada, morat ćemo pričekati neke nove informacije, čim stignu objavljujemo.

Similar Posts